2024.április 26.
Ervin, Klétusz

J.K. Rowling kiállt a transzlobbi által meghurcolt énekesnő mellett

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
a88c565d 39cc 45f7 9ae6 90b136bcf8c4 1000x600

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A Harry Potter könyvsorozat szerzője maga is számos alkalommal került az LMBTQ-propaganda és a transzgender lobbi célkeresztjébe. Rowling azonban továbbra sem enged abból, hogy nő az, aki nőnek született, és ezen véleményének a lehető legtöbb felületen ad hangot a mai napig. Hétfőn Macy Gray énekesnőt biztatta támogatásáról, aki az írónőhöz hasonló véleménnyel van a biológia szélsőbaloldali propagandának való alávetéséről.

A Gray által gerjesztett „botrányhoz” a Breitbart News beszámolója szerint nem kellett sok, „bűne” mindössze annyi volt, hogy egy beszélgetős műsorban kifejtette:

szerinte attól, hogy valakinek műtétet hajtanak végre a nemi szervén, még nem jelenti azt, hogy az illető onnantól kezdve nő lenne.

A színésznő hozzátette, hogy ha egy férfit az boldogít, hogy nőként hivatkozik rá, akkor megteszi, de sem ettől, sem a műtéttől nem válik az illető azzá. 2022-ben ilyen „ordas eszméket” terjeszteni természetesen nem veszélytelen, aki mégis meg meri tenni, az az egzisztenciáját teszi kockára. Nem kellett sokáig várni, Macy Gray kijelentéseit követően óramű pontossággal érkeztek meg a transzgenderista lobbi válogatott Twitter-harcosai. Többek között olyanokat írtak, hogy a színésznő ezzel megölte azt, ami még megmarad a karrierjéből, illetve ehhez hasonló fenyegető bejegyzéseket.

Gray az inkriminált interjúban megismételte J.K. Rowling korábbi kijelentéseit, illetve kifejtette, hogy a nővé válás teljesen egyedi tapasztalat, amit sem egy műtét, sem az „önkeresés” nem tud pótolni.

Amikor az interjút készítő Piers Morgan megemlítette, hogy J.K. Rowling írónőt hasonló megjegyzései miatt igyekeztek cancelelni (avagy eltörölni), illetve a transzfób jelzővel illették, Gray azt felelte, hogy

„ez csupán az igazság. Nem gondolom, hogy valakit csak azért transzfóbnak kellene nevezni, mert nem értesz egyet. Sok az ítélkezés és a kődobálás azokkal az emberekkel szemben, akik ki merik mondani az igazságot.”

 

 

Kiemelt képünkön J.K. Rowling. Forrás: pestisracok.hu

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához