2023.szeptember 28.
Vencel, Salamon
Shortcut

Idén is megrendezésre kerül a Séta az életért felvonulás!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
séta az életért
A június 4-i rendezvényen a Védett Társadalom Alapítvány is képviselteti magát.

Június 4-én, szombaton kerül megrendezésre a hazai életvédő mozgalom egyik leglátványosabb kiállása, a Séta az életért felvonulás. A Budapest szívében tartott közösségi rendezvény egyfajta tanúságtétel az emberi élet méltósága és szentsége mellett, melyet a fogantatástól a természetes halálig teljes és feltétlen védelem illet meg.


A szervezők 2022. június 4-én, szombaton, a több mint 6 millió magyar halálát okozó abortusztörvény elfogadásának évfordulóján (a sors furcsa fintora, hogy a trianoni országvesztés is ezen a napon történt, csak nem 1956-ban, hanem 1920-ban – a szerk.) 12:30-tól várnak mindenkit a Deák téren, az evangélikus templom előtt. A program megnyitására 13 órakor kerül sor, majd az életvédő menet a belvárosi templom érintésével (Március 15. tér) átvonul az Erzsébet-hídon, majd – a tervek szerint – 14:30-kor érkezik a Tabánba, az 1956-os emlékműhöz.

Itt életszerető szervezetek mutatkoznak be, a kicsiket bábelőadás szórakoztatja, majd kora este Prazsák László vezet dicsőítést.

unnamed

(CitizenGo nyomán)

 

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Vélemény, hozzászólás?