2024.szeptember 19.
Vilhelmina, Januáriusz, Dorián
Hírek 🔊

Joe Biden: Én irányítom a világot, „csak a Jóisten” tudna meggyőzni, hogy kiszálljak (VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
[object Object]

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az amerikai elnök szerint senki sem alkalmasabb nála a feladatra.

Továbbra is kitart amellett, hogy nem száll ki az elnökválasztási versenyből – erősítette meg Joe Biden Demokrata párti elnökjelölt. Az ABC News-nak adott interjúban Biden elmondta,

senki sem alkalmasabb nálam az elnöki posztra, én irányítom a világot”

Azt a felvetést viszont elutasította, hogy részt vegyen egy kognitív teszten, amely felmérné, milyen állapotban van. Szerinte „ilyen teszten megy át nap, mint nap”, miközben elnöki feladatait végzi. 

Kijelentette, „csak a Jóisten” tudná meggyőzni, hogy visszalépjen a jelöltségről. „Nézze, ha a Mindenható lejönne, és azt mondaná: »Joe, szállj ki a versenyből«, én kiszállnék. A Mindenható nem jön le” – fogalmazott. 

Biden – azzal kapcsolatban, hogy a hírek szerint egyre többen elfordulnak tőle – elmondta, hogy az utóbbi napokban több demokrata vezetővel, többek között Chuck Schumerrel, Hakeem Jeffriesszel, Nancy Pelosival, illetve állami kormányzókkal is egyeztetett, akik támogatják őt. 

Miközben Biden azt bizonygatja, hogy nincs probléma a szellemi frissességével vasárnap újabb bakit követett el: „Büszke vagyok arra – ahogy már mondtam –, hogy én vagyok az első alelnök, az első fekete nő…, aki fekete elnöknek szolgál” – fogalmazott egy rádióinterjúban. Az amerikai elnök valószínűleg arra gondolhatott, hogy Kamala Harris az első fekete női alelnöke az Egyesült Államoknak. Ezt egyébként az első pillantásra nehezebb megállapítani, mivel Harris korábban többször is „váltogatta” az identitását fekete, valamin indiai szármázsa között, hogy minél több szavazót tudjon befolyásolni. 

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
11
😡dühítő
😂vicces
5
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek