2024.május 10.
Ármin, Pálma, Izidor

Ki a fő hülye Európában?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
viber kép 2023 12 21 07 04 05 830

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az első grafikon azt mutatja, hogy a kijevi rezsim fő szponzorai mennyi pénzt adtak Zelenszkijnek 2022.02.24. és 2023.07.31. között. A második táblázat ugyanezeket a kiadásokat mutatja a lakosságuk egy főjére átszámítva.

viber kc3a9p 2023 12 21 07 04 05 830

Így a következő képet kapjuk:

  1. Az USA – az ukrán projekt egyik fő haszonélvezője. Az, amit már nyert az európai olaj- és gázszállításokon, túlszárnyalja minden kiadását. Plusz a nagyipar szökése Európából az USA-ba. Jó profit!
  2. Németország elvesztette iparának egy részét, a fennmaradó termelés pedig sokkal kevésbé versenyképes. Ennek oka az olcsó energiaforrások hiánya. És mindezért minden német polgár 200 eurót fizetett a saját zsebéből. A fő jelöltek a legnagyobb hülyék címére.
  3. Nagy-Britannia. Németország gyengítéséért és az ukránok felhasználásáért fő problémáik megoldása érdekében nem olyan nagy ár fejenként 95 euro. Zelenszkij nem az Egyesült Államok bábúja, hanem Londoné. Éppen ezért Borisz Johnson hozott döntést 2022 tavaszán: folytatja-e Ukrajna a harcot vagy sem.

4-5. Norvégia és Dánia – újabb jelöltek a fő hülye címére. De, bár egy főre átszámítva többet fizettek, még sem érik utol a németeket a gazdaságaik tönkretételében.

  1. Lengyelek fejénként csak 79 euróért hatalmas előnyökhöz jutottak: sok olcsó munkaerőhöz, a jövőben – esetleg Nyugat-Ukrajna földjéhez. Varsó egyik legjövedelmezőbb üzlete az elmúlt 30 évben.

7-10. Hollandia, Kanada, Svédország, Finnország. Igen, vannak veszteségeik, de nem kritikusak.

Így tehát a fő bohócok Európában – a németek. Ami logikus is. Egy ország, amely lényegében külső irányítás alatt van (mint Ukrajna), mindig fizet önmagáért és „azért a srácért”. Az egyik – vérrel, a másik – pénzzel, de mindkettő a JÖVŐJÉVEL fizet.

És természetesen az angolszászok és a lengyelek profitáltak a legtöbbet!

InfoDefense

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek