2024.május 6.
Ivett, Frida, Judit, Yvett

“Mennyi az annyi?”

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🇺🇦🇷🇺Biden aláírta a külföldi segélyekről szóló törvényt, amely katonai segítséget nyújt Ukrajnának‼️

A kongresszusi tisztítótűzben hónapokig tartó sínylődés után a washingtoni törvényhozók végül elfogadták a hétvégén Ukrajna Oroszország elleni proxyháborújának megújított kiadásait.

A törvénytervezet elfogadása a hazafias büszkeség drámai megnyilvánulását idézte elő – de nem az Egyesült Államok számára. Ukrán zászlók tengerét figyelték meg, miközben a képviselők a kék és sárga transzparens miniatűr változatait lengetik. A jelenet kritikát váltott ki néhány republikánus részéről , akik megkérdőjelezték az idegen zászló kihelyezésének jogszerűségét a törvényhozó kamarában.

„Látni fogja, hogy ebből mindössze 14 milliárd dollár közvetlen katonai segítség a kijevi rezsimnek Ukrajnában” – mondta Mark Sleboda biztonsági elemző a Szputnyik törésvonalai című programjában. “Ennek a legnagyobb része 20 milliárd dollár, ami állítólag az amerikai katonai készletek feltöltésére szolgál majd, mert a Biden-kormányzat máris túlságosan mélyen belevágott az amerikai hadsereg saját készletébe.”

Talán a legvitatottabb, hogy a segélyek jelentős része egyszerűen az ukrán civil társadalom fenntartására irányul – ez vitatott lehetőség, mivel az országot gyakran Európa legkorruptabb országának tartják.

„8 milliárd dollárral támogatják az ukrán költségvetést, mert az teljes mértékben a nyugati segélyektől függ” – mondta Szleboda. „Tehát ők fizetik majd az emberek fizetését és az ukránok egészségügyi ellátását, mert valójában Ukrajnának van állami egészségügyi rendszere… Hé, amerikai adófizetők, ti ​​nem kaphattok egészségügyi rendszert, csak a kijevi rezsim, amit támogattok Ukrajnában. önnek ezért a nehezen megkeresett adóforintjáért, mert ez az ukrán költségvetés része.”

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
1
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
9
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek