2024.április 26.
Ervin, Klétusz

Minél szélesebb körben akarják elterjeszteni az LMBTQ-ideológiát

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
szekeres

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ingyenes online edukáció a gyermekek szexuális neveléséről – ezzel a címmel indult kurzus, amire megszólalóink pedagógusként jelentkeztek. A tanfolyamról – amellett hogy fontos kérdések is terítékre kerültek – gyorsan kiderült, hogy gender alapú, és valójában LMBTQ-érzékenyítés zajlik. Hogy kerül egy ilyen kurzus az ELTE-re? Mi a lényege, a célja? Mennyire van nyitottság erre az ideológiára itt Magyarországon? – többek között ezekről a kérdésekről beszélgetett a Hit Rádió műsorvezetője, Petrőcz Katalin két meghívott vendégével, Szekeres Évával és Szekeres Katalinnal, a Védett Társadalom Alapítvány Gyermekvédelmi Kutatócsoportjának vezetőivel.

A testvérpár tagjai mint pedagógusok jelentkeztek az Eötvös Lóránd Tudományegyetem LMBTQ-érzékenyítő kurzusára. Az ott szerzett tapasztalatokból és annak tananyagából írták leleplező cikksorozatukat a vdtablog.hu-ra. Azonban a Hid Rádió adásában elmondták, hogy már korábban is gyűjtötték a lobbival kapcsolatos tapasztaltaikat, a genderkurzus kizárólag az utolsó lökést adta.

Szekeres Katalin elmondta, hogy a magyar pedagógustársadalom nem a súlyánál kezeli az LMBTQ-propaganda kérdéskörét, mondhatni elbagatellizálják azt. Azonban mint fogalmazott, a farkas nem az ajtó előtt kopogtat, hanem, még ha egyelőre csak éppen hogy, de már betette a lábát. Szekeres Éva hozzátette, hogy Nyugat-Európában is hasonlóan kezdődött, azonban elmondta, hogy ő maga sok olyan pedagógus kollégájáról tud, akik helyén kezelik ezt a problémát. Szerinte azonban az egész társadalomra igaz az, hogy sokan

annyira abszurdnak és nevetségesnek gondolják a problémát, hogy egyfajta hárító mechanizmus a bagatellizálás.

A Hit Rádió műsora teljes terjedelmében, videós formátumban megtekinthető az alábbiakban:

 

 

Kiemelt képünkön Szekeres Éva és Szekeres Katalin. Forrás: Youtube / Hit Rádió

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Ideje lenne az LMBTQ mozgalmat nem úgy kezelni, mint egy tébolyult, agyament jelenséget, mert nem az.
    Az LMBTQ mozgalmat egy nagyon is értelmes, viszont végtelenül gonosz, embertelen tömörülés, a nemzetközi baloldali liberálisok terjesztik egyetlen egy célból, hogy világviszonylatban megszerezzék maguknak a ferde-hajlamú emberek szavazatait.

    Az értelem olyan, mint egy vágóeszköz: lehet békés célokra is használni (kenyeret vágni, beteget operálni, stb), de lehet vele ölni is.

    Az LMBTQ mozgalom egy politikai fegyver, amely mögött nem az őrültség, hanem az önző, hideg, embertelen hatalomvágy áll.
    Úgy kell ezt a mozgalmat kezelni, mint egy fegyvert amit kibiztosítottak és felén irányítottak. Ne a tébolyultságot keressük mögötte, hanem az önző, gonosz szándékot.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához