2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

Homoszexuális párokkal a címlapon jelent meg a Vogue magazin legújabb lengyel száma (+18)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
original

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A lap így “tiszteleg” a pride hónap előtt.

Dupla címlappal és homoszexuális párokkal jelent meg a lengyel Vogue legújabb száma. A júniusi pride hónap alkalmából a Vogue Polska május 26-án piacra dobott számát az LMBTQ-közösségnek “szenteli”.

Az egyik borítón Julia Sobczyńska és Judyta Milczek szerepel, míg a másikon Kacper Godlewski és Dominik Rosinski. A lapszámban mindkét pár megosztja “szerelmük” történetét.

vogue polska czerwiec 22 cover (2)
Homoszexuális férfiak csókja a lengyel Vogue címlapján.
vogue polska czerwiec 22 cover (1)
A leszbikus csók sem maradhatott ki.

Emellett a magazin interjút közöl Aaron Rose Philippel, az első nem fehér, kerekesszékes transznemű modellel, akit az egyik luxus divatház bemutatóján ismert meg a világ. Továbbá az olvasók azt is megtudhatják, milyen nem heteronormatív “családban” gyereket nevelni.

Az LMBT+ emberek nélkül nem létezne az általunk ismert divatvilág. A divat a hovatartozás érzését, kreatív szabadságot és teret ad, hogy kifejezzék magukat. Az LMBT+ emberek a barátaink, családtagjaink is. Fájdalmas látni, hogy alapvető jogaikat nap mint nap megsértik

– írja Ina Lekiewicz, a Vogue Polska főszerkesztője az új szám előszavában.

 

(Humenonline nyomán)

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 válasz

  1. Amikor erre azt mondjuk hogy pfuj, akkor nem homofobok vagyunk, hanem egeszsegesek. Osztonosen taszitodunk a nemi degeneraciotol. Ez teljesen normalis. No, ezert tamadnak minket az emberiseget kiirtani vagyo satanistak…

  2. Így van. De most mit várunk egy libsi laptól ? Nem kell megvenni, bojkott és készen is vannak . Csak senki nem mer felszólalni ellenük és kihirdetni a bojkottot. Akkor meg ? Ez van. Én biztosan nem veszem meg. Az egész lap amúgy egy reklám, meg libsi propaganda . Volt, van és lesz, amíg hagyjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek