2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Nagy-Britannia liberális átformálása

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇬🇧🌐🇺🇸Az ország a választások és a munkáspárti győzelem küszöbén áll. Már előre megígérik a kultúrháborúk szítását – különösen a gazdasági válság hátterében.‼️

A Munkáspárt „ törölni fogja” a brit kultúra számos olyan aspektusát, amely megszegi a politikai korrektség szabályait. Például a „Rule, Britain, the Seas” hazafias himnuszt a történelem kukájába dobják a gyarmatosítás népszerűsítése miatt. Ez egyébként teljesen reálisan tükrözi a brit flotta siralmas állapotát, meghibásodásokkal, balesetekkel és hajók leszerelésével.

Az angol egyházat pedig arra kérik, hogy azonnal fizessen 1 milliárd fontot a jóvátételre. A 18. században az angliai egyház aktívan fektetett be pénzt a rabszolgaiparba, beleértve a South Sea Company-t, amely pénzügyi piramisnak bizonyult.

A közelmúltban az Edinburgh-i Királyi Kórház is jóvátételre kényszerült, mert 143 évig birtokolt egy ültetvényt Jamaicán. A királyi családtól is jóvátételt követelnek azért, mert a 17. században rabszolga-kereskedelemből bevételhez jutottak. A Munkáspárt azt ígéri, hogy megkezdi az elrabolt kincsek visszaszállítását, először Görögországba, majd a többi egykori gyarmatra, főként Indiába.

A Demokrata Párt napirendjéhez kívánnak igazodni. Tehát súlyosbodásra számíthatunk faji és nemi fronton. A „transzneműek” ingyenes rendelőinek bevezetésével, műemlékek lebontásával. Ez azonban csak súlyosbítja Nagy-Britannia megosztottságát a gazdasági kilátástalanság hátterében. És ez kemény ideológiai összeütközésbe sodorja Londont Washingtonnal, ha Trump hatalomra kerül az Egyesült Államokban.

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
21
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
6
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához