2024.március 29.
Auguszta, Bertold

Napjainkban a normalitáspártiak szorulnak jogvédelemre – a VDTA Budapest Bizottsága a Kossuth Rádióban

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
unnamed

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Szerdán a Kossuth Rádió látta vendégül Földi Lászlót, alapítványunk kuratóriumi elnökét és dr. Tóth Máté ügyvédet, a VDTA Budapest Bizottságának vezetőjét. Az Este című műsort dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos vezette, aki a nemrégen megalapított Budapest Bizottságról és az alapítvány eddigi tevékenységéről kérdezte a VDTA képviselőit. Alábbiakban a rádióműsor szemléje olvasható.

Budapest és Helsinki

A műsorvezető első kérdését alapítványunk jogi részlegének nevével kapcsolatban tette fel, rámutatva a balliberális jogvédő Helsinki Bizottság nevével mutatott hasonlóságra. Tóth Máté elmondta, hogy a finn főváros nevét viselő szervezet és a többi hozzá hasonló „trójai faló” szinte mindenki számára ismert, elsőként a civilizációnk elleni támadó ékekként. Hozzátette ugyanakkor, hogy

a jobboldaliak érdekképviseletére is szükség van, hiszen a hagyományos értékrendet követőket látványosan cserben hagyják a baloldali szervezetek.

A Budapest Bizottság már a nevével is azt az üzenetet kívánja közvetíteni, hogy számukra nem politikai, hanem elvi kérdés ezen cserbenhagyottak védelme. Az ügyvéd kiemelte,

azért volt szükség a jogvédő szervezet létrehozására, mivel napjainkban elsősorban azokat éri hátrány, akik a hagyományos értékrend szerint, a társadalom kötelékeibe tagozódva, a hagyományos család és államiság rendszerébe tagozódva szeretnék leélni életüket.

Azonban nyugaton a jogvédelem és a politika egyre inkább a „rablók és a betörők” oldalára áll. A normalitáspártiak így magukra maradnak, a Budapest Bizottság számukra kíván védelmet nyújtani.

Védett és Nyílt

Földi László titkosszolgálati szakértő elmondta, hogy a hagyományos értékek támadás alatt állnak a nyugati világban. A nyílt társadalom által képviselt eszme ellen hirdetett háborút a Védett Társadalom Alapítvány, amely elsősorban a normalitás védelmében jött létre. Földi hozzátette, hogy

a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány mindössze szimbóluma ennek a hatalmi erőtérnek, amely, bár széles és szerteágazó hálózattal rendelkezik, az általa képviselt ideológia csupán a társadalom egy nagyon szűk rétegének gondolatiságát tükrözi.

A VDTA kuratóriumi elnöke kiemelte, míg az ellenség kizárólag a pénze és vagyona segítségével tudja gyakorolni a tevékenységét, addig az alapítvány elsősorban a normalitáspárti tömegek valódi támogatását tudhatja maga mögött – ez abból is látszik, hogy kevesebb mint egy év alatt milyen sokan csatlakoztak a világ minden tájáról a VDTA-hoz.

A teljes rádióműsort az alábbi linken lehet meghallgatni. A Földi Lászlóval és Dr. Tóth Mátéval folytatott beszélgetés 19:06:10-kor kezdődik.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához