2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Nolte: A demokraták által vezetett New York City 13 millió dollárt fizet 1380 zavargónak

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
george floyd protests new york city getty 640x480

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egy egyszerű módja annak, hogy tönkretedd a városodat, ha fejenként 9950 dollárt fizetsz 1380 hőzöngőnek, és pontosan ez az, amit a demokrata vezetésű New York City tesz.

A rendőrök túl sok mindent tehetnek, és túl sokat is tesznek még mielőtt mi mozdulhatnánk. Nem vagyok egy térdre kényszerített “balhézós” srác. Soha nem is voltam. Amikor a rendőrök túl messzire mennek, elszámoltathatóságra van szükség. Ennek az őrült leszámolásnak semmi köze a felelősségre vonáshoz. A New York-i demokraták megalkották a csoportos keresetet. Ez színtiszta őrület, és tökéletes módja annak, hogy a zavargók hőzöngését biztosítsák, miközben a rendőrök tétlenül állnak és nem tesznek semmit, tudván, hogy a város minden esetben őket kiáltja ki bűnbaknak.

vandalism nypd car protests riots nyc 52020 getty

Tiltakozók a New York állambeli Brooklynban egy New York-i rendőrségi terepjáró tetejére felállva a George Floyd meggyilkolása elleni tüntetésen (BRYAN R. SMITH/AFP via Getty Images).

Ha 1380 lázadó úgy véli, hogy a George Floyd miatti 1619 zavargás alkalmával megsértették a polgári jogaikat, akkor mindegyiküknek külön-külön kell pert indítania, és az ügyet előterjesztenie. Válogatás nélkül 1,380 főt elszámoltatni őrültség, ez egy módja annak, hogy tudassuk a zavargókkal, hogy a zavargás kifizetődő – és jól fizet

Bill de Blasio polgármester, 75 év óta először, kijárási tilalmat vezetett be a városban. Ahogy a fosztogatás csillapodott, a rendőrök feloszlatták vagy letartóztatták azokat az embereket, akik az előírt órákon kívül vonultak. New York állam főügyészi hivatala szerint a rendőrség valamivel több mint 2000, tüntetéssel összefüggő letartóztatást hajtott végre 2020. május 28. és június 7. között.

A New York Times tüntetésekről tudósító újságírói azt látták, hogy a rendőrök a kijárási tilalom után, alig észlelhető provokációval, többször is rátámadtak a tüntetőkre, a járdára lökték és gumibottal ütötték az embereket.

Néhány embert, akik kitartottak a csoportos kereset alapján történő elszámoltatás mellett, letartóztattak. Másokat nem vettek őrizetbe, de a kereset szerint olyan rendőri magatartásnak voltak kitéve, amelynek az volt a célja, hogy megakadályozza és elrettentse őket az első alkotmánykiegészítéshez fűződő jogaik gyakorlásától.

A szélsőbaloldali New York Times torz és kétségtelenül manipulált képet fest az önuralmát vesztett rendőrökről…

“Egy Brooklynban rögzített videófelvételen két rendőrségi terepjáró látható, amint belehajt az utcán álló tömegbe.”

“Egy videó 2020. május 29-én a Brooklyn-i Barclays Center előtt azt mutatja, hogy több rendőr, köztük egy parancsnok, gumibottal ver egy földön fekvő alakot.”

“Egy másik videó azt mutatja, hogy május 30-án rendőrök egy csoportja követte a tüntetőket East Flatbush járdáján, és néhányukat leütötték, hogy a földre estek.”

“Bors spray.” “Csattogó gumibotok. ” “Lökdösődés.”

Oké, de hol itt az összefüggés?

Ezeket a rendőröket felfüggesztették vagy kirúgták? Ha az, amit tettek, olyan rossz volt, mint amilyennek a Times láttatni szeretné, és ezeket az akciókat videóra veszik, hol van az elszámoltatás?

Úgy tűnik, hogy felelősségre csakis ugyanazok az adófizetők vonhatók, akik tanúi voltak városuk feldúlásának, kifosztásának és felégetésének… akik elvesztették városukat a barbárok miatt, amikor biztosítási díjaik az egekbe szöktek.

looting foot locker george floyd getty

Az emberek kifosztanak egy üzletet a George Floyd halála miatti tüntetéseken (BRYAN R. SMITH/AFP via Getty Images).

A nyilvánvaló cél itt az, hogy zavargásra buzdítsanak. A demokraták szeretik a hatalmat, amelyhez a káosz, a kétségbeesés és a pusztulás révén jutnak. 10 000 dollárt fizetni azoknak a zavargóknak, akik a legjobb esetben megtagadták törvényes fizetési kötelezettségüket, a legrosszabb esetben pedig nyíltan bűntényt követtek el, ragyogó módja annak, hogy még több romlást hozzanak a városodra.

Legyetek boldogok, New York-iak… Pontosan azt kapjátok, amire szavaztatok. Kapja mindenki azt, amit akar, és minél többet kaptok ti, idióták, annál boldogabb vagyok én.

Ha kellek, én itt leszek, és megkapom, amire szavaztam.

rural america

Forrás:breitbart.com

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához