2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Svédország gyakorlatilag belépett a NATO-ba

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
usa sverige avtal lloyd 1 feature

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇸🇪🇺🇸🌐Bár sem Magyarország, sem Törökország nem ratifikálta még Svédország NATO csatlakozását, az USA svéd csatlósai segítségével, a saját maga által alkotott szabályokat is kijátszva gyakorlatilag amerikai támaszpontot csinál a skandináv országból..‼️

A svéd kormány aláírt egy szerződést az USA-val, melynek értelmében az USA 17 svéd katonai bázist használhat korlátlanul. A szerződés lehetővé teszi, hogy az amerikai személyzet az adók, import korlátozások, jogosítvány és a munkavállalás tekintetében kedvezményezettek legyenek.

Ezen kívül Svédország és a svéd hatóságok lemondanak arról a jogukról, hogy az amerikai katonák és hozzátartozóik által később Svédországban elkövethető bűntetteket kivizsgálja.

Az USA bármilyen fegyvert – kivéve az atomfegyvert és bármilyen ammuniciót tárolhat bármelyik katonai bázison Svédországban. Mielőtt a szerződés jogerőre lépne, a svéd parlamentnek jóvá kell hagyni azt.

A svéd népet persze nem kérdezték meg az ország semlegességének feladásáról. A svéd köztv-ben viszont csak olyanokat szólaltattak meg, akik örülnek a politikusok által “történelmi szerződésnek” nevezett aláírásról.

kep 244

Ezzel Svédország ugyanolyan alárendelt helyzetbe kerül, mint amilyenben Németország 1945 óta van. Az USA nem akar lemondani egyeduralmi helyzetéről és próbál terjeszkedni még jobban Európában az orosz határ felé.

A svéd közvélemény ugyanakkor nem feltétlen támogatója a döntésnek, amit a kommentek is jól mutatnak.

Gnurduff von vinkelstjärt: a NATO azt ígérte, hogy a Varsói Szerződés megszünte után nem fog terjeszkedni. Most majd kiváltságos célpontok leszünk, amikor a NATO elindít egy új gazdasági kényszer háborút!

Svenne: Gratulálok! Pål Jonson védelmi miniszter elintézte, hogy Svédországban egyre veszélyesebb élni és bármikor megtámadottak lehetünk….. Azok a jól fizetett állások a NATO-n belül elegek ahhoz, hogy feláldozzuk az országunk semlegességét! Szégyenteljes.

Stimme Der DDR: Beteg, betegebb, legbetegebb. Mint Henry Kissinger mondta “az USA ellenségének lenni veszélyes, de a barátjának lenni halálos.”

Anders Karlsson: Úgy szeretni a demenst, hogy aláírjanak egy szerződés acélból, hogy megmutassák alávetettségünket csak azt mutatja, hogy Svédországot veszélyes emberek irányítják és ellenőrzik.
Oroszország sohasem fog megtámadni minket, de az USA éppen most foglalt el minket.

såbradå: Állitsák bíróság elé Pål Jonsont és itéljék el hazaárulásért a büntetés pedig nyilvános akasztás legyen.

SUPERSWEDE: van még valaki itt, aki hiszi, hogy egy DEMOKRÁCiÁBAN élünk??? – AZ HÍVJON SEGÍTSÉGET!

Forrás:samnytt

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához