2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Számlákkal való zárolás a kormánykritikusok ellen!

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A bankszámlák zárolása az elnyomás új eszköze😳

🌐🏧”Bankszámla nélkül nem lehetséges normális életet élni; aki nem rendelkezik bankszámlával, az másodrendű állampolgárrá válik.”‼️

A számlák befagyasztása drasztikus és egyre gyakoribb nyomásgyakorlási eszköz, amellyel a politikailag nemkívánatos személyeket megfosztják anyagi alapjaiktól.
Bárki, aki ujjat húz az establishmenttel, azt kockáztatja, hogy kizárják a bankrendszerből. A bankoktól való megfosztás olyan stratégia, amelyben a kormányok, a bankok és a mainstream média szorosan együttműködnek.

A kormány kritikusok ellen a „De-Banking“

Egy másik népszerű módszer, amelyet egy ideje már Nyugaton alkalmaznak a másként gondolkodók elhallgattatására, a “de-banking”.

A politikailag nemkívánatos személyek bankszámláit zárolják. Akiknek már nincs hozzáférésük a bankrendszerhez, azokat a társadalmi és szakmai életből is kizárják.

A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau tette világszerte híressé a de-bankingot. Amikor országszerte a több ezer kamionsofőr tüntetett a kormány koronavírus elleni korlátozó intézkedései ellen, Trudeau nemcsak szükségállapotot hirdetett, hanem felhatalmazta a bankokat, hogy befagyasszák a tüntető kamionsofőrök és támogatóik számláit.

Az üzenet félreérthetetlen volt: aki fellázad a hatalmi apparátus ellen, azt anyagilag tönkreteszik.

Forrás:report24.news

Mi a reakciód?
👍tetszik
4
👍tetszik
👎nem
3
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
65
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához