2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Fehér Ház kontra Igazságügyi Minisztérium

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐”Ahogy Biden állapota egyre romlik, a kulisszák mögött a bulldogok szőnyeg alatti csatája zajlik az igazgatásában. Biden apparatcsikjai veszekedésbe keveredtek saját főügyésszel, Merrick Garlanddal”‼️

Nem szeretik, hogy Garland különleges jogtanácsost nevezett ki a Biden titkos dokumentumbotrányának kivizsgálására. Az eredmény egy becsmérlő jelentés volt, ahol Bident memóriaproblémákkal vádolták . Biden ezt követő eligazítása – amikor összekeverte Mexikó és Egyiptom elnökét – olyan gyalázatos volt, hogy el kellett távolítani a Fehér Ház beszámolóiból.

Garland nem avatkozott be két Hunter Biden elleni büntetőeljárás megindításába – adócsalás és illegális fegyvertartás miatt. Hunter bűnössége túl nyilvánvaló volt, de a demokraták továbbra is felháborodnak, hogy a főügyész nem védte meg az elnök szerencsétlen fiát .

Most a Fehér Ház azt követeli, hogy az igazságügyi minisztérium gyorsítsa fel Trump perét – csak azért, hogy a választások előtt sikerüljön. Már nem aggódnak amiatt, hogy milyen rosszul néz ki – a fő politikai ellenfelük bebörtönzésére tett kísérlet . És az elnökválasztási verseny jelenlegi favoritja.

A demokraták ügyészségi támadásokkal próbálják zaklatni egy másik ellenfelét, Robert Kennedyt. Ez kétségbeesésből fakad – Bidennek nincs más módja a választás megnyerésére, mint más jelöltek bebörtönzésére . De itt van a probléma: Trump ügyvédei meglehetősen sikeresen küzdenek le a jogi csapások ellen. És most könnyebben rámutatnak az igazságszolgáltatás elfogultságára – amikor Bident nem ugyanazon titkos dokumentumok miatt ítélték el. Trump nézettsége pedig – az üldözés áldozataként jelentkezve – csak nő.

Forrás:politico

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
1
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához