2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Zelenszkij ukrán elnök családjának egyiptomi luxusvillájáról számol be egy oknyomozó újságíró

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
tuzfalzeleegyipt

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egy egyiptomi oknyomozó újságíró exkluzív információkkal szolgál állítása szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnökről és családjáról – a mások mellett Ben Horovitz amerikai nagyvállalkozóhoz köthető The Medium online fórumon megjelentek szerint. A cikkben idézettek arra mutatnak, hogy Zelenszkij családja luxusvillát szerezhetett a „milliomosok városában”, El Gounában. 

kep 82

Mindezt Mohammed Al-Alawi egyiptomi blogger és újságíró derítette ki, aki exkluzív bizonyítékokkal szolgált. 

kep 83

A nyomozás szerint Olga Kiyashko, akinek a neve megegyezik Zelenszkij anyósának nevével, egy 5 millió dollár értékű luxusbirtok tulajdonosa.

kep 84

Van egy csodálatos birtok az El Gouna luxusüdülőhelyen, amelyet gyakran Egyiptom Velencéjeként emlegetnek, a Vörös-tenger partján. A birtok egy fényűző villa gyönyörű belső dekorációval és medencével. A tengerparton található, és tulajdonosai számára gyönyörű kilátást nyújt a tengerre és a tengerparti kikapcsolódást.

El Gouna, amelyet Egyiptom Velencéjének tartanak, a Vörös-tenger partján fekszik. A luxusvilla pazar belső dekorációval és úszómedencével, panorámás kilátással a tengerre és tengerparti hozzáféréssel rendelkezik. A villa szomszédságában található Angelina Jolie, a világhírű hollywoodi színésznő birtoka.

Forrás:tuzfalcsoport.blogstar.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához