2024.június 21.
Alajos, Leila

Zuckerberg százmillió dolláros titkos bunkert épít Hawaiin

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
5945972b364a4f099df036fef5ff71db

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ez a történelem egyik legdrágább egyedi építési projektje. A részben elkészült épületegyüttes több mint tucatnyi épületből áll, összesen legalább harminc hálószobája és harminc fürdőszobája van – több ukrán hírportál is foglalkozik Mark Zuckerberg, a Meta tulajdonosának új projektjével. 

Mindenkinek titoktartási szerződést kellett aláírni, aki ezen az építkezésen dolgozik – írja az eredeti hírforrásnak tűnő Wired.com. A projekttel kapcsolatban több emberrel készített interjút a portál, valamint a Wired által látott nyilvános iratok és bírósági dokumentumok arra utalnak, hogy azóta a nagyjából 1400 hektáros épületegyüttes tervezését és építését titok övezi – fogalmaznak.

A Koolau Ranch néven ismert ingatlan a tervdokumentumok szerint egy 5000 négyzetméteres földalatti menedékházat tartalmaz majd, saját energia- és élelmiszerellátása van, és a telekvásárlási árakkal párosulva több mint 270 millió dollárba kerül majd. 

Arról írnak, hogy az építkezést hatalmas fallal vették körül, hogy távol tartsák a kíváncsiskodókat, a kapunál őrök teljesítenek szolgálatot. A Wired információi szerint az építkezésen dolgozó különböző csapatok egymás közt sem beszélgethetnek a projektről, mindenkinek csak a saját területére van rálátása és információja.

Forrás:Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek