2024.április 26.
Márk, Ányos

A halálos „WEF-diéta” a kihalás felé vezetheti az emberiséget – állapították meg a tudósok

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
doctor g5f95b6183 1920

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az emberek akkor lesznek a sétáló halottak, ha a világ elitje eléri a maga akaratát, és mindenki elutasítja a húst, és rovarokat kezd enni.

Az Animal Frontiers különszámában arra kérték a tudósokat, hogy vizsgálják meg azon állítások tudományos alapját, miszerint a húsevés egészségtelen és káros a bolygóra.

Amikor a tudósok elemezték a WEF étrendjét az Animal Frontiers különszámában, nem hitték el, amit látnak. Ez az étrend annyira csekély, annyira hiányos tápanyagokban, hogy terméketlenné, szaporodási képtelenné teszi az embereket, és egy generáción belül megöli az emberiség nagy részét.

A tudósok most óva intenek attól, hogy a globalista elit a növényi alapú étrendre váltson, rámutatva arra, hogy az alacsony húsfogyasztású szegény közösségek gyakran szenvednek a létfontosságú tápanyagok és fehérjék hiánya miatti satnyalástól, alultápláltságtól és vérszegénységtől.

Világszerte tudósok ezrei is csatlakoztak a Dublini Nyilatkozathoz, egy csoporthoz, amely szerint az állattenyésztés túlságosan fontos a társadalom számára ahhoz, hogy “a fanatizmus áldozatává váljon”. Azt mondják, hogy az étrendünkben szereplő húsra vonatkozó sok negatív állítás egyszerűen nem igaz.

A tudósok megjegyzik, hogy csak a gazdag országokból származó gazdag embereknek van lehetőségük lemondani a húsról az étrendjükben, és csak zöldségeket és szénhidrátokat fogyasztani. Más szóval, a veganizmus egy olyan ideológia, amely a világ lakosságának többsége számára nem praktikus.

A pro-vegán kutatásokat jellemzően olyan globalista intézmények finanszírozzák, mint az ENSZ és a WEF, amelyek egyértelművé tették, hogy a húst luxuscikké vagy “ritka csemegévé” akarják tenni, nem pedig alapvető élelmiszerré.

Az ENSZ szerint az a célja, hogy 2050-re teljesen hús- és tejmentessé váljon a „klímaváltozás elleni küzdelem érdekében”.

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
5
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Teljes mértékben egyetértek a cikkben leírtakkal. A húsevés elutasítása, és helyette a rovarok fogyasztása gusztustalan, undorító és egészségkárosító hatású.
    Mindez a globális felmelegedés, klímavédelem jelszóval kezdődött. A szén-dioxidot tévesen bűnösnek nevezték a felmelegedés miatt, a cél a karbonmentes állapot elérése. Ennek érdekében a normális emberi életműködés különböző területei kerültek célkeresztbe. Először az energetika (megújuló energiaforrások túlzott erőltetése), utána a közlekedés (elektromos autók, e-roller) és a népesedéspolitika (a születendő gyerek tönkreteszi a klímát) és most már a mezőgazdaság/állattenyésztés is. Ne fogyasszunk húst a klímavédelem miatt.
    Korábban a vegetariánus (húsmentes) táplálkozást, utána vegán (minden állati eredetű terméket elutasító) étrendet propagálták, most már a rovarok fogyasztását (mint alternatív fehérjeforrás) is. Indoklásuk szerint ez egészséges, megvédi a klímát és ráadásul a haszonállatokat sem kell levágni.
    Véleményem szerint ez nagyon káros, a normális emberi életet tönkre tevő jelenség. Mindenképpen fel kell lépni ellene, és tájékoztatni a veszélyekről a megtévesztett embereket.
    Simon Gábor, egyetemi oktató, Győr

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához