2022.május 17.
Paszkál, Ditmár, Rezeda

A keresztényüldözés liberális diktatúrája – védőtársunk írása

keresztényüldözés

A liberális diktatúra korát éljük, amelynek központi eleme a keresztényüldözés. A liberális diktatúra a jelszavain keresztül – „gyűlöletbeszéd”, „közösség elleni izgatás”, „homofóbia”, „emberi jogok” – a keresztény értékek ellen támad. Oda jutottunk, hogy gyűlöletbeszédnek számít a Bibliából idézni, és ez sajnos nemcsak Nyugaton, de nálunk is felütötte a fejét.

Azt már évtizedek óta tudjuk, hogy például Norvégiában külön munkaerőt foglalkoztatnak az újságok a „gyűlöletbeszéd” irtására, de hogy nálunk is ez a vád érje a Bibliából idéző ferences rendi szerzetest, megérleli azt a gondolatot, hogy szinte hiába védekezünk mi a gyermekvédelmi törvénnyel, az Alaptörvényben a keresztény kultúra védelmével, minden bent van az országban a baloldali liberális erők révén. Ennek ugyanúgy jele az elhíresült homoszexuális mesekönyv, mint a liberális teológusnő kifakadása és támadása a teremtésvédelmet képviselő Hess Dénes ferences rendi szerzetes ellen.

Legutóbb Finnország is belépett a liberális diktatúra világába, amikor Paivi Rasanen finn parlamenti képviselőt kezdte el vegzálni és állította bíróság elé azért, mert a volt belügyminiszter a Facebook-oldalán idézett a Bibliából. Isten teremtésterve mellett tette le a voksát, amikor idézte a Szentírásból, hogy Isten férfit és nőt teremtett. Mindez megsérti a szólás- és vallásszabadságot, valamint az oly’ sokat idézett emberi jogokat. Ez felveti azt a kérdést korunkban, hogy a keresztény hitet megvallani bűncselekmény? A CitizenGo, mely civil szervezet küzd a keresztény értékekért, petíciót indított a képviselő asszony érdekében a szólás- és vallásszabadság nevében, Raya Toiwiaien főügyésznőnek címezve. Lehet, hogy ez is falra hányt borsó ebben a liberális diktatúrában, ahol már az alapvető szabadságjogokat is korlátozzák?

Ha hazai vizekre evezünk, jobboldali kormány ide vagy oda, nálunk is felbukkan ez a világméretű probléma. Perintfalvi Rita liberális teológusnő, aki harcosan áll ki a homoszexualitás népszerűsítése mellett a tolerancia, elfogadás hamis jelszavaival, egyenesen „közösség elleni uszítás” vádjával illette Hess Dénes ferences rendi szerzetest, aki nyílt levélben felszólította, hogy káros tevékenységével hagyjon fel, mindezt alátámasztva a Bibliából vett idézetekkel. Utalt a teremtésre, ahol Isten férfit és nőt teremtett, a homoszexualitás bibliai ítéletére, gondosan különválasztva a sérült embert és a bűnelkövetőt. Azt is idézte, hogy megtévedt társunkat figyelmeztetni kell, nem meghagyni bűnében, mert az Úr rajtunk kéri számon vérét. Ha szóltunk és nem hallgat ránk, az a saját lelkén szárad, de ha nem szóltunk, pedig tudjuk, hogy bűnt követ el viselkedésével, mi felelünk érte, hiszen örök lelke elvész. Erre a teológusnő úgy reagált, hogy ez homofób beszéd és közösség elleni uszítás, mint Finnországban, ahol börtönbe lehet juttatni valakit egy bibliai idézet miatt.

Csakhogy nálunk még jelenleg hiába próbálkozik a teológusnő, mert törvényeink, az Alaptörvény védi a keresztény értékeket. Ha azonban az ellenzék kerülne hatalomra, ígéretük szerint azonnal eltörölnék az Alaptörvény rendelkezéseit, erre fenekednek már hónapok óta. Ma még biztonságban vagyunk, de ha nem vigyázunk és hagyjuk a baloldali, liberális erőket hatalomba jutni, végünk.

És ezzel vége lesz Európának is, mert jelenleg mi tartjuk a frontot, ahol még szólásszabadság van, ahol még nem lehet börtönbe küldeni egy bibliai idézet miatt senkit.

Látjuk a világban az elrettentő példákat, már sem Amerikában, sem Európában nincs szólásszabadság, a keresztény értékeket üldözik. Nemrég röppent fel a híre annak az amerikai fényképésznek, aki nem ment el fotózni egy homoszexuális esküvőre. Ultimátumot kapott: vagy fizet milliárdos összeget és elveszik az engedélyét, vagy elmegy őket fényképezni. Itt már alapvető szabadságjogok sérülnek a liberális diktatúra által.

Korábbi hír volt a cukrász esete, aki keresztény hitére való hivatkozással nem készített tortát egy homoszexuális párnak. Ő is súlyos retorziókra számíthat. Angliában egy ápolónőt fenyegettek meg, ha nem veszi le nyakából a keresztet, elbocsátják a munkahelyéről.

Hol van a vallásszabadság? Híres liberális vívmány volt, mára azonban megszűnt.

Ez a liberalizmus már nem az a liberalizmus, átment elfajult, végletes formájába. Ugyanez történt a nemi kisebbségek ügyének területén. Kezdetben volt, hogy adjunk egyenlő jogokat, ne szenvedjen senki üldözést, mert egy szexuális kisebbséghez tartozik, jelesül ha homoszexuális. Ezzel mindenki egyetérthet ma is, ne üldözzenek senkit ezért, ahogy például az arab országokban a mai napig teszik, még halálbüntetés is jár érte. Csakhogy ez itt nem állt meg. 2000-ben azt írta Fukuyama, már azt várják, hogy tapsoljunk nekik. Ma ezt már nem merné leírni, mert elvinné a rendőrség. Ma propaganda folyik, népszerűsítés. Hazánkban is megjelent egy hirdetés: „Légy meleg..”. Mindez a kisebbségek elfogadása jegyében.

De a sajátjaikat sem kímélik, a kereszténynek nem nevezhető J.K. Rowling írónő újabban a liberális diktatúra támadásának van kitéve. Csupán helytelenítette, hogy elbocsátanak egy nőt a munkahelyéről, mert azt állítja, hogy nem lehet nemet váltani. Nem lehet kétségünk, hogy hamarosan nálunk sem lehetne ilyet mondani, ha a balliberális ellenzék kerülne hatalomra. Még véd bennünket az Alaptörvény.

Csakis rajtunk múlik, hogy meddig tudjuk tartani magunkat, védett társadalmunkat ebben a globális liberális diktatúrában.

 

Pók Katalin

 

Ezt a cikket egy védőtársunk írta. Amennyiben Ön is szeretne a témáinkhoz (életvédelem; családvédelem; biztonság; nemzeti hagyomány és kultúra; valamint vallás és keresztény értékek) kapcsolódni, küldje el írását (vagy írásait) az [email protected] e-mail címre.

Egy válasz

  1. Ez a P:Rita alakítson egy szektát magának, de ne engedjük, hogy keresztény teológusként határozza meg magát. Ne ő mondja már meg, hogy ki a keresztény és mit lehet idézni a Bibliából, mit nem! Ő nem ítélkezhet!!! Főleg nem azokon, akik semmibe veszik őt!

Vélemény, hozzászólás?