2024.március 29.
Auguszta, Bertold

Néhány évtizeden belül többségbe kerülhetnek a muszlimok Ausztriában

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
4123296 760x0

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

A vdtablog.hu kétrészes tényfeltáró anyaga az utóbbi néhány évtized során Ausztriában (különösképpen Bécsben) végbement lakosságcserével és annak politikai, gazdasági és társadalmi következményeivel foglalkozik. A második részben a lakosságcsere társadalmi következményeiről; a Bécsben kialakult párhuzamos társadalmakról; az iskolák alsóbb osztályaiban már most többségben lévő muszlim diákokról; az osztrák véleményterrorról; továbbá az ausztriai médiában tapasztalható balliberális befolyásról olvashatnak. Ezeken kívül arról is szót ejtünk, hogy néhány generáció leforgása alatt többségbe fognak kerülni az iszlám vallásúak Ausztriában, és megmutatjuk, hogy ez milyen következményekkel fog járni az őslakosokra nézve.

A bevándorlást ösztönző politikai döntések ahhoz vezettek, hogy a hivatalos források alapján Ausztriában 1970 óta – tehát mintegy 50 év leforgása alatt – az iszlám vallásúak száma húszezerről nyolcszázezerre növekedett. Ausztria muszlim lakosságának több mint fele a fővárosban él. Ennek következtében Bécsben kialakultak az úgynevezett párhuzamos társadalmak. Az osztrák főváros X. (Favoriten), XI. (Simmering), XVI. (Ottakring) és XX. (Brigittenau) kerületeinek utcaképét mára elsősorban a bevándorlók dominálják. Ennek egyik következménye, hogy

a többségében csecsen származású muszlim férfiakból álló Sittenwachter-ek (erkölcsőrök) járják a bécsi utcákat, és főként iszlám vallású nőket fenyegetnek meg, ha ruházkodásuk vagy viselkedésük eltér az iszlám tanításaiból fakadó elvárásoktól.

Átalakuló városkép

Emellett sorra jönnek létre a bécsi városvezetés által támogatott iszlám óvodák, iskolák és egyesületek. Mivel a muszlim családok gyermekvállalási kedve jóval meghaladja a keresztény vagy felekezet nélküli családokét, ezért a bécsi iskolák alsó tagozatában a muszlim gyermekek már többségben vannak. Ezért pedig – néhány kivételtől eltekintve – a mikulásnapi és a karácsonyi ünnepséget eltörölték, az iskolai menzák étlapját megváltoztatták. A tradicionális európai értékrendet előtérbe helyező gyermeknevelés pedig majdhogynem lehetetlenné vált.

Az elmúlt 15 évben elárasztották Bécset a főként török, afgán és szíriai tulajdonban lévő éttermek, ruházati-, élelmiszer- és férfifodrász üzletek, illetve autójavító műhelyek. Ezen vállalkozások nagy többsége nem tartja be az adóügyi és egyéb, az alkalmazottakkal kapcsolatos jogszabályokat, vásárlás esetén szinte soha nem adnak blokkot, az alkalmazottak pedig az esetek nagy többségében csak részmunkaidőben vannak bejelentve, de teljes munkaidőben dolgoznak, a maradék jövedelem pedig feketén kerül kifizetésre. Ez azért történik, mert Ausztriában a segélyeket csak havi 470 eurót meg nem haladó jövedelem esetén folyósítják.

Csak dolgozni ne kelljen!

Bécsben a templomok ma már üresek. A szentmiséken csupán 5-10, többnyire nyugdíjas hívő vesz részt. Súlyos kontrasztot mutat, hogy a mecsetekben minden alkalommal telt ház van. Az Osztrák Integrációs Alap (Österreichischer Integrationsfonds, ÖIF) által a közelmúltban nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatás eredménye szerint a megkérdezett bécsi muszlim fiatalok többsége elutasítja az európai értékrendet és jogrendet.

A 2015-ös migránsválság során a többségében Szíriából érkező illegális bevándorlók közül mintegy százezren Ausztriában maradtak, nekik azonban csupán töredékük vállalt munkát az országban.

A nagy többség a munkaügyi hivatal segélyéből vagy a sorozatunk első részében bemutatott, Mindestsicherung (minimális biztonsági segélyezés) összefoglaló néven emlegetett állami segélyekből él, és többnyire kötelező nyelvtanfolyamokon vesz részt annak érdekében, hogy később az elsajátított német nyelvtudással munkába állhasson.

Hiteles források alapján a „menekültek” azonban úgy szabotálják a nyelvtanfolyamokat, hogy szándékosan megbuknak a nyelvvizsgán annak érdekében, hogy a munkaügyi hivatal kötelezze őket a tanfolyam akár tízszeres megismétlésére, így a segély folyósítása biztosított, tekintettel arra, hogy nyelvtudás hiánya ürügyén a munkába állás sikertelen.

bruckhaufen (wien) moschee (3)(1)
Mecset és iszlám központ Bécsben. Forrás: Wikipedia/Bwag

Egyes muszlim fiatalok, akik a többséggel ellentétben felsőoktatási tanulmányokat végeztek, kulcsfontosságú állami intézményekben próbálnak többnyire sikerrel elhelyezkedni, mint például a közigazgatás, a hadsereg, a rendőrség vagy a titkosszolgálatok. Aktuális példa erre az osztrák DSN (Államvédelmi és Információs Hivatal) újonnan kinevezett vezetője, Omar Haijawi-Pirchner vagy Alma Zadić bosnyák származású osztrák zöldpárti igazságügyi miniszter asszony, akinek saját kijelentése alapján egyik fontos feladata, hogy eltávolíttassa a feszületet az iskolák tantermeiből és a bíróságok tárgyalótermeiből. Ausztriában már jelenleg is számos, migrációs háttérrel rendelkező muzulmán politikus vesz részt aktívan a balliberális pártok döntéshozatali folyamatában, országos és regionális szinten egyaránt.

A politikai véleményterror és a szólásszabadság sárba tiprása

A 2000-es évek elejétől Ausztriában is elkezdődött az úgynevezett politikailag korrekt kifejezésmód alkalmazására való törekvés. Ez a gyakorlatban a valóság elhallgatásának kényszerét jelenti azokban az esetekben, amikor az osztrák migrációs politika kritizálása, a migránsok által elkövetett bűncselekmények hangoztatása vagy az iszlám kerül szóba.

A cenzúra kiterjed az LMBTQ-csoportok térhódításának kritizálására is, és ezen túlmenően mindenre, amit a balliberális hatalom nemkívánatosnak talál. Egyes szavak használata a közéletben majdhogynem teljesen megszűnt. Ezek közé tartozik például a nemzetállam, a nemzeti identitás, a határvédelem, a külföldi, a hazaszeretet stb. Ezzel párhuzamosan megjelentek Bécsben az úgynevezett érzékenyítő szimbólumok, mint például a szivárványszínűre festett gyalogos átkelőhelyek, vagy a zebrán való átkelést irányító zöld és piros lámpán elhelyezett figurák, melyek kis szívecske szimbólummal két szerelmes nőt vagy férfit ábrázolnak egymás kezét fogva. Számos iskola bejárata fölött pedig szivárványos zászló lobog az év minden napján.

A civilizált világ erkölcsi normáinak megfelelő és egyébként teljes mértékben jogkövető kijelentések szankcionálása mára minden olyan esetben általánossá vált Ausztriában, amit a balliberális hatalom nem tekint ideológiailag kívánatosnak.

Ha valaki mégis megszegné ezt az íratlan szabályt, nagy valószínűséggel elveszíti az állasát vagy megbízásait, az illetékes hatóságok pedig megfigyelés alá vonják, és többek között közösség elleni uszítás alapos gyanúja miatt eljárást indítanak ellene. Ezeken túlmenően pedig az irányított és a politika által finanszírozott balliberális média szélsőjobboldalinak, nemzeti radikálisnak, idegengyűlölőnek és demokráciaellenesnek fogja titulálni. Ausztriában kizárólag balliberális mainstream média létezik. A mindenkori balliberális kormányok jogszabály alapján – amit az Európai Bizottság soha nem kritizált –

közvetlen átutalással, az úgynevezett sajtótámogatással (Presseförderung), továbbá különböző hirdetési felületek vásárlásával támogatják a média szereplőit azon indokból, hogy anyagi kockázattól mentesülve tehessenek közzé valótlan információkat többek között a jelenlegi magyar kormányról is.

eelq4iowoaami6b
Ausztria leghosszabb szivárványos zebrája 2020-as átadását követően Bécsben. Forrás: Twitter/Markus Reiter

A közelmúltban derült fény arra, hogy bizonyos osztrák médiumok a kormányfőnek előnyös, de meghamisított eredményt közlő közvélemény-kutatásokat publikáltak. Mára a korrupció olyan mértékeket öltött az országban, hogy az osztrák korrupcióellenes ügyészségnek nem volt más lehetősége, mint nyomozást elrendelni a fenti, valamint további ügyekben, és gyanúsítottként kihallgatni az osztrák kancellárt. Irodájában házkutatást tartottak, és az ügy következtében Sebastian Kurz 2021. október 9-én lemondott kancellári tisztségéről.

Néhány évtizeden belül az iszlám lesz Ausztria államvallása

A tényfeltáró anyagunk két részében körülírt okok miatt, amennyiben nem mennek végbe alapvető politikai változások, Ausztria 50 éven belül el fog veszni. A muszlim lakosság többségbe kerül, ami azzal a következménnyel jár, hogy megjelennek a muszlim ideológiai alapon szerveződő pártok először regionális, majd az országos szinten is.

Az iszlám vallás és ideológia egyre jobban meghatározza majd a politikai döntéshozási folyamatokat és a mindennapokat. Megjelennek a muszlim történelmi személyekről elnevezett utcák, a közszolgálati és a magántulajdonú médiában előkerülnek az iszlám értékrendet képviselő műsorok, valamint egyre nagyobb teret hódít a halal (az iszlám vallás szerint megengedett étkezés megnevezése) élelmiszerek forgalmazása. Az európai értékrend, viselkedésmód és öltözködési stílus egyre jobban kiszorul a közéletből, majd végül teljesen eltűnik.

A történelem iránt érdeklődők számára ismeretes az iszlám vallás terjedése Medinából, majd Mekkából kiindulva az Arab-félszigeten, innen pedig a Kaukázus déli régióitól kezdve Észak-Afrikán keresztül egészen Spanyolországig (Al Andaluz). Napjainkban hasonló folyamatok zajlanak szerte Nyugat-Európában. A politikai döntéshozók többsége képtelen megérteni a veszélyt, tekintettel arra, hogy önmagában az intelligencia ehhez nem elegendő.

Az iszlám alapítása óta változatlan, és nem is képes a változásra. A reformok, esetleg szekularizációs folyamatok elindulása is kizárt, nemhogy végbemenetelük. Tekintettel arra, hogy az iszlám világuralomra tör, a következő cél mi vagyunk, a legyengült, identitását egyre inkább elveszítő, védekezésre alkalmatlan és képtelen európaiak.

Magyarország számára az ausztriai fejlemények komoly figyelmeztetést jelentenek. Amennyiben a mindenkori magyar kormány változtat a jelenlegi politika fő irányvonalain és enged a brüsszeli nyomásgyakorlásnak, akkor néhány emberöltő leforgása alatt el fogjuk veszíteni mindazt, ami nekünk, magyaroknak létfontosságú, és amit több mint ezer éven át sikerült megőriznünk.

 

A kétrészes tényfeltáró anyagunk első részét az alábbi beágyazásra kattintva lehet elolvasni:

 

Munka nélkül akár havi másfél millió forint segélyt is kaphatnak a migránsok Ausztriában

 

Kiemelt képünkön Ausztria egyik első olyan általános iskolai osztálya, ahol egyik gyereknek sem a német az anyanyelve. Forrás: 888.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Jan Sobieski azaz Sobieski János, III. János lengyel király forgolódik a sírjában, mert 1683 őszén hiába kergette el a törököt Bécs alól. (Az osztrákok meg is hálálták, mert 1795-ben harmadrész Lengyelországot kebeleztek be a nagy osztozkodásnál..)

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához