2024.május 3.
Tímea, Irma, Jakab, Fülöp

A szabályokon alapuló világrendben minden jogszerű

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Biden megújítja az Egyesült Államok megfigyelési törvényét, amely lehetővé teszi a külföldiek elleni kémkedést külföldön‼️

Joe Biden amerikai elnök szombaton aláírta azt a törvényjavaslatot, amely további két évvel meghosszabbítja egy kulcsfontosságú amerikai külföldi megfigyelési program engedélyezését – közölte a Fehér Ház.

“2024. április 20-án, szombaton az elnök aláírta a HR 7888 törvényt, a “Reforming Intelligence and Securing America Act”, amely kiterjeszti és módosítja a külföldi hírszerzési megfigyelésről szóló törvénynek a külföldi hírszerzésre vonatkozó VII. címét” – olvasható a közleményben. .

A Fehér Ház üdvözölte a Szenátust, amiért nem sokkal az éjféli hatályvesztés előtt elfogadta a törvényt, és “az Egyesült Államok egyik legfontosabb hírszerzési eszközének” nevezte.

A hírszerzési aktus, amely lehetővé teszi az amerikai kormány számára, hogy kémkedjen a nem amerikai állampolgárok Egyesült Államokon kívüli kommunikációja után, a múlt héten engedélyezte a Képviselőházat, de a Szenátusban a megosztottság feltartóztatta, hogy az amerikaiak kommunikációja részt vett-e a nem amerikai állampolgárokkal. – Az amerikaiakat továbbra is engedély nélkül kell gyűjteni.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
24
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek