2024.április 27.
Zita, Mariann, Anasztáz

Andrea Williams: „Önök a civilizációinkért vívnak harcot!” (+VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
képernyőfotó 2022 03 11 18.50.50

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egész napos tréninget, majd egyórás nyilvános előadást tartott Andrea Williams március 4-én, Budapesten. Az ismert keresztény jogvédő egyenesen Nagy-Britanniából érkezett a magyar fővárosba, hogy a Batthyány Lajos Alapítvány és a Védett Társadalom Alapítvány közös rendezvényén szólaljon fel a hagyományos értékek mellett. Az alábbiakban Andrea Williams előadásának nyitányáról készült szemlénket olvashatják, a cikk végén pedig a feliratozott videót is megtekinthetik.

A széles körben ismert keresztény jogvédő a beszédet egy nagyon fontos üzenettel indította. Elmondta a jelenlévőknek, hogy ők konzervatív, jobboldali gondolkodású emberekként

az árral szemben úsznak, azonban elegen vannak Magyarországon ahhoz, hogy megállítsák a rájuk zúduló áramlatot.

Az áramlat metaforájával természetesen a nyílt társadalom eszményére utalt Williams, és kiemelte, hogy mennyire fontos egy ezzel szemben álló, védett társadalmi modell kialakítása. Szerinte ki kell mondanunk, hogy vannak dolgok, amik megkérdőjelezhetetlenül normálisak. Ilyen dolog például az, hogy az élet a fogantatás pillanatától a halálig tart, hogy a házasság szentsége kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre vagy hogy egy gyermek nevelése az édesapja és az édesanyja feladata. A konzervatív jogász felhívta a figyelmet arra, hogy

egy időben ezeket a dolgokat tartották normálisnak világszerte mindenhol.

„Ilyen soha nem történhet Angliában!”

Andrea Williams elmondta, hogy ha 1988-ban, amikor elkezdett ügyvédként tevékenykedni, valaki azt mondta volna neki, hogy egyszer majd azért kell egy orvost képviselnie a bíróság előtt, mert egy biológiai férfi leletében a páciens nemét nem volt hajlandó nőnek feltüntetni, vagy hogy egy egyetemi oktató vagy egy tanár elveszítheti az állását mindössze azért, mert azt állítja, hogy házasság csak egy férfi és egy nő között jöhet létre, őrültnek tartotta volna az illetőt. Mint azt többször kiemelte, soha nem gondolta volna, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek Nagy-Britanniában.

A liberális agendáról, amely az abnormálisat normálissá és általánossá akarja tenni, azt mondta a brit jogász, hogy felforgat minden értéket, ami hagyományos, keresztény vagy konzervatív.

Az ellenség, amivel szemben állunk, részben láthatatlan, hiszen nem csak a politikusok részei ennek az agendának, hanem mindazok a nem kormányzati szervezetek és köztisztviselők, akik a törvények és az uralkodó korszellem átalakításán munkálkodnak.

„Önök lesznek a hegyen fekvő város”

Miután szembesítette a hallgatóságot a disztópikus, de a nyugati országokban már általános és hétköznapi tényekkel, Williams kiemelte, hogy látja a remény sugarát. Szerinte az, amiért Magyarországon harcolnak, nem csak a szívért és a nemzetért vívott harc, hanem egyben

a nyugati civilizáció megmentéséért folytatott küzdelem.

Szerinte, ha a magyarok kitartóan küzdenek, akkor ők lehetnek a „hegyen fekvő város” – utalva Jézus Krisztus hegyi beszédére – és a fény, amely elhozza a változást, nem csak a magyar nemzet, de az európai civilizáció minden nemzete számára.

Andrea Williams Lónyai-Hatvany villában tartott előadásának bevezetőjéről készített videónk itt tekinthető meg, felirattal ellátva:

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Rendkívül szomorú, hogy a tradicionális földműves társadalomban teljesen magától értetődő elveket, miszerint a hím és a nőstény egyedek hoznak létre utódot, és ez az egész élővilágra igaz, nos ezt a természet és Isten rendje szerinti alapelvet meg kell védeni. Meg kell védeni olyan félkegyelműektől akik életükben nem dolgoztak, vagy nem végeztek felelősségteljes munkát. Meg kell védeni olyanoktól akik valóban “nem százasok”, hogy a fiatalabbak is megértsék..
    Néha fájdalmat érzek, hogy olyan természetes dolgokról folyik vita, miszerint a fű zöld, az ég kék, a férfiből apa lesz, ha megtermékenyíti azt a nőt aki gyereket szül neki a természet rendje szerint.. Ezek a dolgok az őskortól evidenciák és korábban nem volt olyan ember aki ezt kétségbe vonta. Sőt még a bolondok házában sem voltak korábban olyan emberek akik a fentebbi igazságokat kétségbe vonták.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához