2024.április 18.
Andrea, Ilma, Apolló, Aladár

Arról beszélt, hogy mindenki heteroszexuálisnak születik, letiltotta a YouTube (+VIDEÓ)

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
nnn

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Ilyen a liberális szólásszabadság.

Tavaly ősszel került fel a Védett Társadalom Alapítvány YouTube-csatornájára a “Mindenki heteroszexuálisnak születik” | interjú Matthew Grech énekessel című videóinterjúnk, melyet az International Federation for Therapeutic and Counselling Choice (IFTCC) éves konferenciáján rögzítettünk. (Az IFTCC eltökélt küzdelmet folytat a kutatási és terápiás szabadságért, azért, hogy legális legyen segítséget nyújtani azoknak az LMBTQ-embereknek, akik – felhagyva addigi életmódjukkal – heteroszexuálisként szeretnének élni.)

Jó pár hónap és több tízezer megtekintés után azonban a YouTube letörölte a videót, arra hivatkozva, hogy a felvétel megsértette a az “Általános Szerződési Feltételeket”.

cenzúra

 

A cenzoroknál jó eséllyel az verte ki a biztosítékot, hogy a máltai X-faktort is megjárt énekes az interjú során aláhúzta, mindenki heteroszexuálisnak születik; valamint elmesélte, hogyan sikerült felhagynia a homoszexuális életmóddal.

Hála Istennek vannak még olyan alternatív platformok, melyek nem cenzúrázzák a normalitáspárti tartalmakat ilyen a bitchute.com is, ahol továbbra is megtekinthető a YouTube által letiltott Matthew Grech-interjú:

 

 

 

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 válasz

  1. Számomra evidencia, hogy az emberek 99.99%-a teljesen normális szexuális vonzalmakkal születik, és a homoszexualitás nem örökletes dolog. A legtöbb esetben gyerekkori trauma, rossz példa, vagy párkapcsolati sikertelenségek az okozói a homoszexuális orientációnak.

  2. Nagy baj, hogy a.) az általános szerződési feltételek nem határozzák meg a gyűlöletbeszéd fogalmát, sőt ez világosan sehol nincs leírva, b.) a YouTube döntése ellen tudtommal nincs jogorvoslat.
    De talán érdemes volna az ilyen tartalmakat letölthetővé tenni (nekem nem sikerült, de ennek lehet az én bénaságom az oka), és aki egyetért, tegye ki a maga oldalára, vagy YouTube csatornájára. Büntessük őket azzal, hogy sokat kell “törtölgetniük”.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához