2024.április 24.
György, Fidél, Debóra

Az új világrend első éve

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
screenshot 2023 03 17 at 9.59.30 am 777x437

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Boom: A Trilaterális Bizottság bejelenti, hogy “2023 ennek az új globális rendnek az Első Éve

A Trilaterális Bizottság fennállásának 50. évfordulója az önjelölt “Új Nemzetközi Gazdasági Rend” csúcspontja. Március 12-én a Trilaterális Bizottság megtartotta plenáris ülését Újdelhiben, Indiában, hogy megvitassa a globalizációval kapcsolatos kérdéseket. Láthatólag hivatalosan elérkezett a Trilaterális Bizottság társalapítója, Zbigniew Brzezinski “Technetronic Korszak”-a.

Az új világszövetségek közt, amelyek akkor jönnek létre, amikor India és Kína a kapcsolatok normalizálására törekszik, és Kína éppen a Szaúd-Arábia és Irán közötti kapcsolat létrehozásában játszik közvetítő szerepet, a globalista narratíva új – és valószínűleg utolsó – fejezetet nyitott. A NikkeiAsia szerint a Trilaterális Bizottság egyik meg nem nevezett tagja felszólalt a plenáris ülésen, és kijelentette:

“A globalizáció három évtizede helyébe – amelyet integrált, szabadpiaci alapú és deflációs időszakként definiálnak – a globalizáció több évtizedes időszaka lép, amelyet úgy definiálnak, hogy szétesett, nem szabadpiaci alapú, hanem iparpolitikai alapú és strukturálisan inflációs. Az idei év, a 2023-as, ennek az új globális rendnek az Első Éve.”

Ez tükrözi Brzezinski kezdeti stratégiáját a világ átalakítására, ahogy a Két korszak között: Amerika szerepe a technetronic korszakban c. munkájában írta:

“A nemzetállam, mint az ember szervezett életének alapvető egysége, megszűnt a fő teremtő erő lenni: a nemzetközi bankok és multinacionális vállalatok olyan szempontok szerint cselekszenek és terveznek, amelyek messze megelőzik a nemzetállam politikai koncepcióit.”

Üdvözöljük az “új globális rendben”.

A Trilaterális Bizottság megadja a jelet a WEF-nek

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója 2020-ban kijelentette: “A világjárvány kiváló, de korlátozott lehetőséget jelent arra, hogy elgondolkodjunk világunkon, újragondoljuk és újraindítsuk”. Ezt követte az elemzésem, hogy az úgynevezett világjárvány a technokrácia államcsínye volt, amelyet több mint 45 éven át építettek a Trilaterális Bizottság égisze alatt. Valójában következetesen amellett érveltem, hogy a Bizottság eredeti “Új Nemzetközi Gazdasági Rendje” nem volt más, mint amit a Technokrácia az 1930-as évektől kezdve melegen tartott. Ez volt Brzezinski Technetronic Korszak-a. Ez volt az ENSZ Fenntartható Fejlődése. Ez volt Biden Green New Deal-je – mind egy és ugyanaz, és mindegyiket a Trilaterális Bizottság tagjai dolgozták ki 1973-tól kezdve.

A WEF szorosan összefonódik az Egyesült Nemzetek Szervezetével, és erőteljesen támogatja Fenntartható Fejlődési Céljait. A WEF honlapja szerint

A Covid-19-világjárvány számos kihívással járt, de lehetőségeket is kínált. A Világgazdasági Fórum több mint 50 éve gyűjt össze fizikai eseményeket, de most egyedülálló lehetőségünk van arra, hogy online tapasztalatokat szerezzünk.

A 2020-as Fenntartható Fejlődés Hatásaival foglalkozó Csúcstalálkozó részeként a Világgazdasági Fórum olyan 3D-s környezettel kísérletezik, amely lehetővé teszi a Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) térbeli feltárását, az SDG-specifikus tartalmak feltárását és egy fizikai esemény légkörének megtapasztalását a számítógép segítségével. Nézze meg az alábbi videót, hogy bepillantást nyerjen kutatásunkba.

Amikor Schwab azt mondja, hogy a WEF “újragondolja a jövőt”, egyértelműen félrevezet. A jövőt már újragondolták a Trilaterális Bizottság korábbi tagjai, mint David Rockefeller, Richard Gardner és Henry Kissinger (mindannyian alapító tagok).

2020. június 3-án Schwab ezt írta a WEF- blogon:

A jobb eredmények elérése érdekében a világnak közösen és gyorsan kell fellépnie társadalmaink és gazdaságaink minden aspektusának átalakítása érdekében, kezdve az oktatástól a társadalmi megegyezésekig és a munkakörülményekig. Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell ebben vennie, és minden iparágat, az olajtól és a gáztól a technológiáig, át kell alakítani. Röviden, szükségünk van a kapitalizmus “Nagy Újraindítására”.

Most a Trilaterális Bizottság, mint irányító, továbbította a WEF-nek a felhívást, hogy “Ez az év, 2023, ennek az új globális rendnek az Első Éve”. Más szóval, iktassunk ki minden akadályt. A Nagy Újraindítás megérkezett. Hajtsuk végre a csatatervet a kapitalizmus és a szabad piacgazdaság megszüntetésére.

Mit jelent ez 2023-ra nézve?

Ahogy már írtam, már most a “végzet polikrízisét” éljük, ahol egyidejűleg több válság is ránk zúdul. Van emberek okozta energiaválság, amely hadat visel a szén, az olaj és a földgáz ellen. Van egy emberek okozta élelmiszerválság, amely hadat visel minden hagyományos élelmezési szisztéma ellen. Van emberek okozta pénzügyi válság, amely a meglévő pénzügyi rendszer teljes összeomlásával fenyeget. Van emberek okozta katonai konfliktus Oroszország és Ukrajna között, amely a harmadik világháborúval fenyeget.

A küszöbön álló válságok bármelyike “felperzselt föld”-höz vezető politikának tekinthető, ahol a mindent a földdel egyenlővé tevő, teljes pusztítás megtörténhet. Ha mind a négy egyszerre szabadulna el, az egyenértékű lenne az atomháborúval, ami szó szerint “sötét telet” eredményezne. Egy ilyen összeomlott világ már megérett volna a teljes kizsákmányolásra és a Technokrácia disztópiájává való átalakításra.

Ne vond meg a vállad

Sajnálatos, hogy az évek során szinte senki sem adott hitelt a Trilaterális Bizottságnak. Határozottan kijelentem, hogy az első ember, aki lebuktatta őket, a néhai tudós és professzor, Antony C. Sutton volt, akinek a Trilaterals Over Washington, I. és II. kötetében társszerzője voltam 1978 és 1981 között. Kevesen szenteltek figyelmet akkoriban, éppúgy, mint ma is kevesen szentelnek figyelmet neki. Akkoriban könyörtelenül cenzúráztak bennünket, ahogy ma is cenzúráznak engem. Ennek ellenére munkánk kiállta az idő próbáját, és most elérkezett a végjáték.

Forrás:technocracy

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához