2024.május 4.
Tímea, Irma, Jakab, Fülöp

Elhunyt a Királynő, elmúlt vele az állandóság maga

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
o erzsebet kiralyno anglia 1

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Elhunyt a Királynő, elmúlt vele az állandóság maga. II. Erzsébetet életének 97., uralkodásának 71. esztendejében érte a halál nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában.

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

2 válasz

  1. Minden részvétem ellenére szeretném jelezni, hogy az emberek (ideértve az uralkodókat is) nem állandók, hanem múlandók. A királyság intézménye az állandónak tűnik, de Cromwell óta egy kicsit más lett a brit uralkodók poziciója. Jelenleg az uralkodó az államfői tisztséget tölti be, és szerencsére II. Erzsébet nagyon komolyan vette a feladatát. Valóban minden hivatalos ügyet átnézett, döntéseket hozott és hagyott jóvá, tehát igen aktív részvevője volt a politikának.

  2. Nos lehet hogy majd megköveznek itt, DE én komolyan nem értem az embereket. A mi világban, amikor már senki elől nincsenek elzárva az információk. Csak kutatni kell kicsit és legalább addig eljutni, hogy gondolkodjunk !!!!!!!!!!! el dolgokon egy kicsit legalább. És tegyünk fel magunknak kérdéseket.
    II.E egyáltalán nem volt egy “jóságos” a ” legnormálisabb nagyi” stb. Az egész királyi család egy fertő, / hulla palota kertjében, meztelen fiú egy összekötött lepedőn lóg a B palota ablakán , András / Epstei pedo partija, pl , csak, hogy csak azt írjam, ami fent van a neten /egy a népnek felépített színház. Oké, akkor csak 2 dolgot mondanék még 1. Diana halála. Azért abban egyetérthetünk, és ez anno látszott is és sokat cikkeztek róla- persze csak konteó tud juk- de a jóságos nagyinak köze volt a halálához, amit ő jóváhagyott, v elrendelt v akármi is. 2 A 70 éves uralkodása alatt vajon hány ártatlan lélek halt meg miatta, azokban a háborúkban amiket jóváhagyott ???? / az elődei is egyébként / Persze együtt az usa-val a demokrácia /gyarmatosítás nevében. Nehogy már azt higgyük, hogy ő csak ártatlanul vigyorgott egész életében, nem mellesleg az adófizetők pénzén. Mindegy ,cirkusz a népnek, akiknek ez kell hiszen több ezer éve ebben nevelkednek . El sem tudnak képzelni mást. Nos talán ideje lenne gondolkodni, igazából milyen szerepet is játszanak a világpolitikában. A férje, aki kijelentette, hogy vírusként térne vissza, hogy pusztítson . Szép kis család.
    Az információ senki elől nincs elzárva.Aki tudja, tudja. Aki érti, érti. Szóval nem érdekel a halála, elég sok ember vére szárad a lelkén. Még ha közvetve is. Valamennyién. Egy gonosszal kevesebb a földön.Uakkor vannak utódok, de azok is ugyanilyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek