2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Eltűnt a néhány napja lebukott Action for Democracy honlapja

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Egyik napról a másikra eltűnt az Action for Democracy honlapja. Bő egy héttel azután, hogy X MagaBabe-csatornáján közzétett videóban az amerikai civil szervezet körüli tanácsadók és maga Korányi Dávid is sok őszinte vallomást tett a valós működésükről, eltűnt a most már kiderült hazugságoktól hemzsegő honlapjuk.

A lebuktató X videóban az alapító Korányi Dávid arról beszélt, hogy civil szervezeteken keresztül, de szándékosan a baloldalt támogatották magyar országgyűlési választásokon, és a tanácsadó testület vezetője,

Kati Marton azt is bevallotta, hogy Soros György áll, az eddig amerikai magyarok mikroadományainak hazudott pénzcsapok végén.

Úgy tűnik, hogy leleplezhette magát az Action for Democracy vezetése és ezért visszavonulót fújt. Mivel egyik napról a másikra eltűnt a Korányi Dávid nevével fémjelzett szervezet információban gazdag honlapja.

Másfél éve tagadnak

Az Action 4 Democracy vezetése lassan másfél éve ragaszkodik ahhoz a történethez, hogy a rajtuk keresztül Magyarországra érkező több mint 3 milliárd forint mögött,Amerikában élő magyar emberek tízezreinek mikroadományai vannak.

Persze azért az a kezdettől fogva furcsa volt, hogy hogyan lehetséges, hogy USA-ban élő magyarok, akiknek az életét azért kevéssé befolyásolja a magyar választás végkimenetele, mégis annyira motiváltak a magyar politikát illetően, hogy össze tudtak adni több mint 3 milliárd forintnyi dollárt. Ez az összeg, kb. 5 millió dollár, azért amerikai viszonylatban sem számít kevés támogatásnak.

A Nemzeti Információs Központ jelentéséből aztán kiderült az is, hogy az A4D-től nem mikroadományokban, hanem több százmilliós tételekben érkeztek, 8 alkalommal a juttatások. De az is kiderült, hogy szó sem volt több tízezer adományozóról, mivel a honlap adománygyűjtő felületén, mindössze 11 adomány szerepelt.

Persze Korányi Dávid személyesen, és az Action for Democracy a honlapon közzétett közleményekben igyekezett minden kérdést megmagyarázni, és politikai támadásról beszéltek.

Azonban már a tavalyi évben arról lehetett, többek közt a Szabad Európában olvasni, hogy a rejtélyes külföldön élő magyar támogató, nem volt más, mint Soros György. „A Bajnai Gordon által leszervezett pénz valós forrását továbbra sem árulja el senki (bár a neve a támogatásról szóló megbeszéléseken sem került elő, de mindenki tényként kezeli, hogy nagyrészt a Bajnaival jó kapcsolatban lévő Soros Györgytől érkezett), a pártok versengésében felhasznált támogatás egy civil szervezethez jött.” – írta a Szabad Európa cikke.

Az is árulkodó tény volt, hogy a 2022-es februári Davosi Világgazdasági Fórumon éppen egyidejűleg volt jelen Karácsony Gergely Korányi Dávid kíséretében, Alexander Soros és néhány nappal később megjelent itt Márki-Zay Péter is. Később kiderült, hogy éppen ezután a találkozó után váltintenzívvé a pénzáramlás az Action for Democracy irányából a magyar kedvezményezettek felé.

Lebuktatták a hálózatot

De most Kati Marton és Korányi Dávid az X-en megjelent videókban végképp lebuktatta az ellenzék, jó eséllyel bűncselekmény-gyanús és illegális támogatási rendszerét.

Kati Marton az A4D tanácsadótestületének vezetője arra a kérdésre, hogy Soros György áll-e az Action for Democracy mögött, igennel felelt és hozzátette: e tény nem minősül nyilvános információnak.

De Korányi Dávid azt is elárulta, hogy ez azért van, mert valójában a finanszírozók üzleti érdekét kívánják leplezni.„Mi is 501-(C)(4) vagyunk, ami azt jelenti, hogy valójában nem kell megneveznünk. Ez esetben az adományozók nevét nem kell nyilvánosságra hozni. (…) Befektetőként érezze magát biztonságban, hogy a befektetések védettek lesznek, de én valahogy újra jelentőségteljesen és okosan elválasztanám a kettőt, hogy ne legyenek olyan szorosan összefonva. Hogy senki ne kritizálhasson minket azért, hogy üzleti érdekeket mozdítunk elő a demokratikus elvek és értékek leple alatt.”

Nem csoda hát, hogy a dekonspirálódott csapat most szégyelli a történteket, és nem akarja tovább mutogatni a szervezet működésének előzményeit, különösen azokat a hamis állításokat amiket az Action for Democracy működésérőlösszehordtak, hogy elleplezzék a valóságot. Mert a valóság a jelek szerint az, hogy valójában kizárólag az amerikai globalista baloldal, köztük Soros György gazdasági érdekeit szolgálták működésükkel, és ezért politikai hatást fejtettek ki a különböző országokban. Többek közt Magyarországon.

Forrás:Tűzfalcsoport

Mi a reakciód?
👍tetszik
6
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
8
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához