2024.május 4.
Mónika, Flórián

Frankenstein Klinikák születése

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
frankeistein

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

„A Bostoni Gyermekkórház egyik népszerűsítő videójában Kerry McGregor pszichológus azt állítja, hogy a gyermekek már az anyaméhben felismerhetik, hogy transzneműek. A klinika ezért nem veszi el a lehetőséget a gyerekektől, hogy megváltoztassák a nemüket.” írja a V4NA.

Ezért már 2 éves kortól!! „válthatnak nemet” a gyermekek a klinikán.

Akkor most elsőként azt vizsgáljuk meg, mit írnak az életellenes LMBTQ „oktató kézikönyvek” „fogalmi szószedetei” a transzneműségről:

„Transznemű: Olyan személy, akinek viselkedése és preferenciái eltérnek attól, amit a biológiai neme alapján a társadalom elvárna tőlük. A transznemű ember érezheti magát ellenkező neműnek (transzszexuálisnak), mindkét neműnek egyszerre, de olyasvalakinek is, akit nem lehet a férfi-női fogalmakkal leírni. Tág értelemben ide szokták sorolni az öltözködésükben a másik nem ruháit viselő transzvesztitákat is.” (forrás: LMBT oktatói kézikönyv, szószedet)

Ezek szerint tehát, a Bostoni Gyermekklinika „kiváló szakembere” azt állítja, hogy az anyaméhben élő magzat a következőket ismeri fel az édesanyja hasában:

1. Tisztában van a saját biológiai nemével. (Mert már azt is tudja mi az…)

2. Felismeri, hogy a biológiai nemétől eltérő lesz majd a viselkedése és a preferenciái. Mármint a születés után ugye.

3. Állítja, hogy magzati korban ismert a tény, hogy a születést követően az újszülöttet körül vevő társadalom, mit vár el az egyes biológiai nemektől, és már magzatként tudatában van annak, hogy ő máshogy fog érezni és viselkedni is ahhoz képest, amit a társadalom elvár tőle majd.

Mindezek miatt: „a klinika nem veszi el a lehetőséget a gyerekektől, hogy megváltoztassák a nemüket”

Ennyit a tudományos bizonyítható érveikről. Sőt! Ennyit a minimális értelemről.

A Klinika „szakértője” itt még azonban nem áll meg.

Szól a szülőkhöz : “Lehet, hogy nem értitek meg, de a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy támogatod a gyerekedet, és hagyod, hogy kifejezze önmagát”

A „pszichológus” szerint tehát a szülő akkor támogató a kisgyermekkel szemben, ha akár már 2 évesen is beviszi őt a klinikára és átadja, hogy csonkító műtétek és hormonkezelések sorát végezzék el rajta.

A „szakmai indoklás” pedig az a „horror klinika” szakértője szerint, hogy a kisgyermek majd így fogja kifejezni önmagát.

Nyilván a „pszichológus”, mint minden LMBTQ párti „szakember”, elkötelezett abortusz párti is egyben. Vajon miként értékeli akkor az abortuszt? Ha szerinte a magzat már az anyaméhben azt is tudja, hogy ő transznemű, ami miatt esélyt kell neki már 2 évesen adni a „nemváltásra”, akkor hogy érthet egyet a magzatok abortálásával?

Vajon így gondolkodik: Persze attól még, -ha az érdek úgy diktálja- meg lehet ölni a magzatot akkor is, ha tudja magáról, hogy fiú vagy lány, vagy akár transznemű. Ha meg az anya úgy dönt ne haljon meg, hát akkor a klinika ad majd „lehetőséget” arra, hogy a megszületett gyermek minél korábban, és egészen biztosan művi úton meddővé legyen téve.

A horror sztorihoz még egy adat:

A Bostoni Klinika weboldalán szereplő adatok szerint, több mint 40 klinikai osztállyal és 258 speciális klinikai programmal, az Egyesült Államok egyik legnagyobb gyermekgyógyászati központja.

Dr. Szabó Krisztina

Forrás:Padányi Alapítvány, kiemelt kép forrás:DISCOVER TO MOVIE

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek