2024.április 20.
Tivadar, Tihamér, Töhötöm

Így torzítja a valóságot a nyugati média – interjú egy valóban független német újságíróval

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
maxresdefault

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Flo Osrainik szabadúszó német újságíróval beszélgettük a posztmodern korunkban tapasztalható véleménydiktatúráról, a valóság torzításáról és az eltérő vélemények kíméletlen és kegyetlen eltiprásáról.

Németország igyekszik magát a sajtószabadság és a demokrácia mintaállamaként és Európa önjelölt “egyenlőségcsendőreként” feltüntetni, azonban a valóságban tapasztalható kép ennél sokkal sötétebb.

Flo Osrainik nemrég megjelent, tényfeltáró és számos forrást felvonultató, a koronavírus-válságról szóló könyve bár számos helyen bestseller lett, a mainstream média mégis hallgatásba burkolózik, esetleg ha beszél róla, akkor is negatív színben tünteti fel a kötetet.

Az oroszellenes álláspont nemhogy ajánlott, de szinte kötelező – a hajdan szebb időket is látott Németországban karmestereket bocsátanak el állásukból, orosz származásuk miatt.

A 2021 nyarán rendezett futball Európa-bajnokság során a legmagasabb fokon pörgött a központi irányítás alatt álló és erős hátszélnek örvendő LMBTQ-lobbi, a Nationalelv Magyarország elleni mérkőzése sem szólt másról, mint a szivárványról és a magyar kormány elleni uszításról.

Többek között ezekről a témákról esett szó az interjú során, amelyeket talán méginkább húsbavágó egy olyan személytől hallani, aki a totális balliberális médiatúlsúly és véleménydiktatúra egyik áldozata, aki közelről tapasztalta, mekkora hatalma van és mekkora pusztítást végez ez az ideológiai úthenger.

 

A rendkívül tanulságos beszélgetés megtekinthető a Védett Társadalom Alapítvány Youtube-csatornáján, vagy az alábbiakban:

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Háborús témákról (Ukrajna) mindig is torzították a valóságot. Az a szakállas igazság, hogy a történelmet a győztesek írják a II. világháború után mutatkozott meg sok esetben. Itt Kelet Európában Pl. Drezdáról nem írtak a tankönyvek, az NDK-s fiatalok akikkel beszélgettem csak a szüleiktől, nagyszüleiktől hallottak róla. Az oroszok (átlagos oroszok) nem tudtak semmit 1956-ról, néhányan csak annyit hallottak, hogy Magyarországon fasiszta elemek megtámadták a Pártközpontot, segíteni kellett a magyar elvtársaknak. A harcokról kevés tudomásuk volt. A történelemkönyvek még azt is elhallgatták, hogy a Ribbentrop-Molotov paktumnak volt egy Lengyelországot felosztó záradéka. A “meg nem támadási szerződést” úgy prezentálták, hogy a Szovjetunió ezzel akart időt nyerni a háború előtt. Az 1937. nagy tisztogatásról és az ukrajnai éhínségről szintén nem írtak az iskolai tankönyvek. Most Nyugat Európában vannak szédületes elhallgatások..

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek