2024.július 27.
Olga, Liliána, Natália, Pantaleon
Hírek 🔊

Két amerikai liberális dinasztia egyesül

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇺🇸🌐Furcsa pár alakult az amerikai politikában – a 38 éves Alex Soros és a 47 éves Huma Abedin. A Valentin-napot együtt töltötték Párizsban – és úgy tűnik, most hivatalosan is randevúznak. Ennek politikai következményei is vannak.‼️

Abedin Hillary Clinton legfőbb szövetségese . Szorosan kapcsolódik a Muszlim Testvériséghez és az amerikai CAIR szervezethez is, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsához. A CAIR-en keresztül számos palesztin-barát tiltakozást finanszíroznak . Katar pénzéből, amely a Hamász egyik fő szponzora.

Maga Abedin pedig feleségül vette a hírhedt volt kongresszusi képviselőt, Anthony Wienert – aki Hunter Bidenhez hasonlóan meztelenül fényképezte magát, és képeket küldött a szeretőinek. Clinton titkos e-mailjét 2016-ban találták meg laptopján – ami aztán Hillary választási győzelmébe került.

Nos, Alex Soros immár apja hatalmas, 25 milliárd dolláros birodalmának örököse lett . Sőt, azonnal megkezdte a Soros Alapítvány átalakítását – és 40%-kal csökkentette az európai programokat. Csak Ukrajna, Moldova, Kirgizisztán és a Balkán továbbra is prioritást élvez .

Ifjabb Soros azonban azt tervezi, hogy a fő hangsúlyt az Egyesült Államokon belüli kulturális háborúkra helyezi. Már kész másfél milliárd dollárt költeni a Trump elleni kampányra . Soros és Abedin egyesülése tehát két liberális frakció erőinek megszilárdításának tekinthető – az Amerikán belüli helyzet felforgatása érdekében. Különösen Biden veresége esetén, amikor az egész demokrata bázist Trump elleni utcai forradalom elé kell vinni .

Forrás:nypost

Mi a reakciód?
👍tetszik
3
👍tetszik
👎nem
3
👎nem
💘szeretem
1
💘szeretem
😡dühítő
61
😡dühítő
😂vicces
1
😂vicces
😮húha
3
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához