2024.május 10.
Ármin, Pálma, Izidor

MI A KÖZÖS EGY ROTHSCHILDBAN, EGY GOLDMAN SACHS VEZETŐ ÜGYVÉDBEN ÉS EGY CIA ÜGYNÖKBEN?

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
875ee216 41e9 457c 9a8b cd932b37c787 2000x2000

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Eltekintve a tőzsdemanipulációtól, az adósság csapdájába esett szamarak kiszipolyozásától, a Main Street lebontásától, a társadalom tönkretételétől, a PSYOP-19 (lélektani hadviselés) gyakorlásától és az összes többi emberiség elleni bűncselekménytől… történetesen mindannyian részesei voltak Epstein gyermekkereskedelmi programjának.

Epstein egy ágyban feküdt Ruemmlerrel és Ariane de Rothschilddal, a svájci Edmond de Rothschild Group magánbank jelenlegi vezérigazgatójával.

A Wall Street Journal szerint De Rothschild több mint tucatszor találkozott Epsteinnel:

2013 szeptemberében Epstein e-mailben kérte de Rothschild asszonyt, hogy segítsen új asszisztenst találni, “nőt… több nyelven beszélőt, beszervezettet.”

“Körbekérdezek” – írt vissza Mrs. de Rothschild.

A dokumentumok szerint 2014-ben és 2015-ben közel 1 millió dollár értékű aukciós tételt vásárolt Epstein nevében.

De Rothschild asszonyt 2015 januárjában nevezték ki a bank elnökévé. Ugyanazon év októberében ő és Epstein 25 millió dolláros szerződést kötöttek az Epstein’s Southern Trust Co.-val “kockázatelemzésre, valamint bizonyos algoritmusok alkalmazására és hasznosítására” a bank számára, egy, a Journal által ismertetett kezdeményezés szerint.

2019-ben, miután Epsteint letartóztatták, a bank azt állította, hogy Mrs. de Rothschild soha nem találkozott Epsteinnel, és nem volt üzleti kapcsolata vele.

A Rothschild bankárdinasztiához képest a Forbes szerinti világ 100 leggazdagabb embere koldusnak tekinthető, együttes vagyonukat tekintve pedig ez a százszorosa. Természetesen ez a család közvetlen kapcsolatban állt egy pedofillal, aki a hírszerzési ipari komplexum egyik legnagyobb zsaroló szervezetét működtette. Egy biztos, hogy ez természetesen nem az első alkalom a család sötét történetében, amikor ilyen deviáns műveletekbe kezdtek.

Rockefeller egyik legfontosabb eszköze, aki Klaus Schwabot támogatta, és a szándéknak és célnak megfelelően a WEF tényleges létrehozója, Henry Kissinger. Nem csoda tehát, hogy Joshua Cooper Ramo, Henry Kissinger vállalati tanácsadó cégének társ-vezérigazgatója szintén a segítője és a bűntársa volt Epstein-nek.

A CIA-kreáció és mandzsúriai rendkívüli jelölt Barack Hussein Obama, aki az FBI szerint egy olyan transzszexuálissal házasodott, aki szerette a pedofil kifejezéseket olyan kifejezésekkel álcázni, mint diószószok, vagy pizza és hotdog-betét, akinek anyja történetesen szintén prostituált volt és a CIA eszközeként dolgozott ugyanúgy, mint igazi apja, a marxista Frank Marshall Davis, aki – mostanáig – közvetetten szintén az Epstein-hálózathoz kapcsolódik a Fehér Ház ügyvédjével, Kathryn Ruemmlerrel szemben. Együtt töltött hivatali ideje alatt a radikális közösségbomlasztó és beiktatott elnök, Kathryn Ruemmler több tucat találkozót tartott Epsteinnel.

Bűnei jutalmaként Kathryn Ruemmlert a Vampire Squid pénzintézet bankárai, akik történetesen egyben egyike is a Federal Reserve „bank” tulajdonosainak, állással ajándékozták meg:

A Goldman Sachs vezető ügyvédjeként Kathryn Ruemmler nagyon közel állt Epsteinhez:

A dokumentumok szerint amikor Ruemmler asszonnyal találkozott, már előkészített avokádós sushi tekercseket kért. Ellátogatott a lakásokba, amelyeket Mrs. Ruemmler megvásárolni szándékozott. 2014 októberében Epstein tudomást szerzett Mrs. Ruemmler utazási terveiről, és szólt egy asszisztensének, hogy nézzen utána a járatának. “Nézze meg, van-e első osztályú ülés” – írta -, „ha igen, sorolja át.”

Emlékeztetőül, mindezek a baráti üzleti interakciók Epstein 2006-os pedofil-ítélete után történtek.

De Kathryn Ruemmler most rendkívül bánja bűneit és kijelenti:

Sajnálom, hogy valaha is ismertem Jeffrey Epsteint.

2014-ben, amikor a CIA jelenlegi igazgatója, William Burns Obama külügyminiszter-helyettese volt, három találkozón vett részt Epsteinnel.

A 67 éves Burns, karrierdiplomata és korábbi oroszországi nagykövet, még külügyminiszter-helyettesként 2014-ben többször találkozott Epsteinnel.

Augusztusban ebédet terveztek a Steptoe & Johnson ügyvédi iroda washingtoni irodájában. A dokumentumok szerint Epstein szeptemberben két esti találkozót tervezett Mr. Burns-szel a városházán. Az egyik tervezett találkozó után Epstein úgy tervezte, hogy sofőrje elviszi Mr. Burnst a repülőtérre.

Mr. Burns úgy emlékszik, hogy egy közös barátjuk mutatta be Washingtonban, és egyszer, egy rövid időre találkozott Epsteinnel New Yorkban – mondta Ms Thorp. “Az igazgató nem emlékszik semmilyen további kapcsolatfelvételre, ideértve azt is, hogy kivitték volna a repülőtérre” – mondta.

Egy hónappal azután, hogy találkozott Epsteinnel, Burns lemondott kormányzati pozíciójáról azért, hogy a Carnegie Endowment for International Peace kutatóközpont elnöke legyen. A Carnegie bűnszövetkezet a Rockefeller és Rothschild bűnszövetkezetek partnere, akik pedig szorosan együttműködnek az alkotmányellenesen működő CIA-val.

Így teljesen logikus, hogy egy olyan karrierista kormányzati bűvészt és pedofília-támogatót, mint Burns, 2021 elején a beiktatott szenilis pelenkapiszok, fagylaltnyalogató, pedofil bűncselekményekben bábként mozgatott Biden CIA-igazgatónak jelölte, ami minden cél és szándék szerint Obama harmadik ciklusa.

És mit mond a CIA igazgatójának szóvivő asszonya az Epsteinnel való kapcsolatáról post factum?

“Az igazgató semmit sem tudott róla azon kívül, hogy a pénzügyi szolgáltatási szektor szakértőjeként mutatták be, és általános tanácsokat adott a magánszektorba való átmenethez” – mondta, hozzátéve, hogy “nem voltak kapcsolatban egymással”.

Természetesen a kormánynak a nullánál is kevesebb üzleti ráhatása van a magánszektorra, de ne beszéljünk róla.

Whitney Webb kutatómunkájának köszönhetően ma már azt is tudjuk, hogy Epstein fontos tagja volt a sötét Mega Groupnak:

A “Jeffrey Epstein-botrány: túl nagy ahhoz, hogy kudarcot valljon” a közelmúlt amerikai történelmében széles körben elterjedt szexuális zsarolási műveletekre összpontosított, valamint az amerikai politikai hatalom és az amerikai hírszerző közösség magas szintjeihez fűződő kapcsolataira; Epstein saját szexkereskedelmi és zsarolási műveletének egyik kulcsfontosságú aspektusa, amely vizsgálatot érdemel, az Epstein kapcsolatai az izraeli hírszerzéssel és kapcsolatai a Mega-Group néven ismert “informális” Izrael-barát filantróp klikkel.

[…]

A Mega Group-ot – a milliárdosok titkos csoportját, amelyhez Lauder is tartozik – Charles Bronfman és Leslie Wexner alapította 1991-ben, akik közül az utóbbi jelentős médiafigyelmet kapott korábbi pártfogoltja, Jeffrey Epstein júliusi letartóztatása után. A csoport médiaprofiljai úgy festik le, mint “az ország 20 leggazdagabb és legbefolyásosabb zsidó üzletemberének laza szervezésű klubja”, amely a “filantrópiára és a zsidóságra” összpontosít, évi 30 000 dollárig terjedő tagdíjjal. Legprominensebb tagjai közül azonban többen is kapcsolatban állnak a szervezett bűnözéssel.

A Mega Group tagjai az alapítói néhánynak a legismertebb Izrael-barát szervezetek közül, és/vagy szoros kapcsolatban állnak velük. Például Charles Bronfman és Michael Steinhardt tagok megalapították a Birthright Taglit-ot az akkori és jelenlegi miniszterelnök, Benjamin Netanjahu támogatásával. Az ateista Steinhardt kijelentette, hogy a csoport megalapításának az volt a motivációja, hogy előmozdítsa saját meggyőződését, hogy a [zsidó] teológiát az Izrael állam iránti odaadásnak és hitnek kell “helyettesítenie”.

A Mega Group-hoz kapcsolódó egyéb, jól ismert csoportok közé tartozik a Zsidó Világkongresszus – amelynek korábbi elnöke, Edgar Bronfman és jelenlegi elnöke, Ronald Lauder egyaránt tagjai a Mega Group-nak – és a B’nai B’rith-nek (A Szövetség Fiai), különösen annak mellékágának, az Anti-Defamation League-nek (ADL). A Bronfman testvérek az ADL fő adományozói voltak, Edgar Bronfman-nal együtt, aki pedig hosszú évekig az ADL tiszteletbeli nemzeti alelnöke volt.

Forrás: MEGA GROUP, A MAXWELL-EK ÉS MOSZAD: A KÉMTÖRTÉNET A JEFFREY EPSTEIN-BOTRÁNY KÖZÉPPONTJÁBAN

Csodálkozunk-e, hogy a WSJ cikke Ehud Barak volt izraeli miniszterelnökre hivatkozott?

A cikk szerint 2013 szeptemberében Mr. Ramo-t meghívták egy reggelire a városházára Ehud Barak volt izraeli miniszterelnökkel, egy másik rendszeres vendéggel együtt.

Összefoglalva, egy miniszterelnöknek álcázott Moszad ügynök, Kissinger jobbkeze, Ramo, egy Rothschild, különféle Carnegie- és Rockefeller-alkalmazottak, a CIA, Obama és különböző tettestársai mind benne voltak a szexuális célú gyermekkereskedelmi rendszerben.

Barak 2015-ben szintén találkozott Epstein-nel, a most 94 éves, a kapitalizmussal és az amerikai külpolitikával szemben kritikus Chomsky nyelvészprofesszorral és politikai aktivistával együtt.

Chomsky elmondta, hogy Epstein szervezte meg a találkozót Barakkal, hogy megvitassák “Izrael politikáját a palesztin kérdésekkel és a nemzetközi színtérrel kapcsolatban”.

Barak elmondta, hogy New York-i útjai során gyakran találkozott Epsteinnel, és ilyenkor bemutatták olyan embereknek, mint Ramo és Chomsky, hogy a geopolitikát vagy más témákat megvitassanak. “Gyakran hozott magával érdekes személyeket is a művészet vagy a kultúra, a jog vagy a tudomány, a pénzügyek, a diplomácia vagy a filantrópia területéről” – mondta Barak.

Ne is foglalkozzunk Chomsky-val, aki maga sem más, mint egy képmutató marxista.

Tekintettel arra, hogy Joe Biden egész életre szólóan pedofil, amint azt saját lánya elítélő naplóbejegyzései bizonyítják, valamint számtalan CSPAN-töredék arról, hogy helytelen módon a gyermekek haját szagolgatja és tapogatja őket, és hogy a belföldi terrorista és CIA-tiszt, Bill Ayer pártfogoltja, Barack Hussein Obama, aki rövid ideig Washington DC-ben dolgozó meleg gigolo volt, egy férfival házasodott, és akinek anyja és apja szexuálisan deviáns életet élt, és hogy oly sok magas szintű kormányzati pozíció tele van szexuálisan kompromittált perverzekkel, könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy az illegitim szövetségi kormány minden alkotmányellenes ügynökségével, bűntényekben tettestárs bankárpartnereikkel, és az olyan bűnszervezetekkel együtt, mint az ENSZ, a WEF, a WHO, a CFR és mások, mind kompromittált elmebetegekből állnak.

Ez a magyarázata annak is, hogy az olyan mentálisan beteg kormányzati apparatcsikok, mint az egészségügyi miniszter és a nem operált tranny Rachel Levin, miért erőltetik az amerikai gyermekek megcsonkítását és sterilizálását; ez a poszthumán technokommunista irányzat a szándékosság műve, amely a Fabian Társaságig visszavezethető teljes útját jellemzi.

Figyelem: Grafikus képek.

És ha bármilyen okból kétségei lennének a fenti állítások bármelyikével kapcsolatban, itt vannak a kiszivárogtatott CIA-képek Obama anyjáról, amikor elemében van:

01bb85ae f04a 48f3 8c69 86bf533298c9 2910x1716

Forrás: blacklistednews

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek