2024.június 26.
János, Pál, Cirill
Hírek 🔊

Orbán megfogadja, hogy bosszút áll az EU-n

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

🇭🇺🇪🇺Orbán Viktor magyar miniszterelnök megtorlást ígért, miután az EU Bírósága 200 millió eurós pénzbírságra és 1 millió eurós napidíjra ítélte országát, amiért nem volt hajlandó teljesíteni az EU-szintű jogsértésekkel kapcsolatos korábbi bírósági határozatokat, a migránsok befogadására vonatkozó szabályokat.‼️

“Meg fogjuk találni a módját, hogy ez jobban fájjon Brüsszelnek, mint nekünk” – mondta Orbán az állami rádiónak adott interjújában, de nem részletezte.

Azt is megjegyezte, hogy az EU Bíróságát Soros György milliárdos irányítja.

„Ezt a döntést Soros György bírósága hozta meg. Köztudott, hogy a brüsszeli buborék tele van Sorosokkal. Ez igaz az Európai Parlamentre, az Európai Bizottságra és a bíróságra is” – mondta a magyar vezető.

Orbán szerint Sorosnak régóta hangoztatott terve, hogy évente egymillió migránst hozzon Európába, hogy „megváltoztassa a kontinens hagyományos keresztény európai megjelenését”, és „vegyes lakosságú kontinenssé” alakítsa.

Orbánnak az EU-val való eszkalálódása tovább bonyolíthatja Magyarország július 1-jén kezdődő EU-elnökségét, mivel a magyar miniszterelnök már szálka Brüsszelben, szabotálja az Ukrajnának nyújtott segélyeket, és igyekszik enyhíteni az Oroszország elleni szankciókon is.

Mi a reakciód?
👍tetszik
55
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
7
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
2
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek