2024.május 21.
Konstantin, András

Szijjártó Péter üzent David Pressmannek

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
b6dd4e3148404f7e85bb4f914db9c735

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Szijjártó Péter vasárnap délelőtt egy gólyacsaládról tett ki képet Facebook-oldalára, ezzel a rövid megjegyzéssel: „Anyuka, apuka, gyerekek. Egy család.” 

A Mandiner szerint a külgazdasági és külügyminiszter feltehetően így üzent David Pressman amerikai nagykövetnek, hangsúlyozva, hogy a magyar álláspont továbbra is változatlan: az apa férfi, az anya nő, a gyerekek pedig továbbra is védelmet élveznek.

Az amerikai nagykövet a szombati pride felvonuláson az RTL Klubnak azt mondta, „a magyar valóság miatt világszerte aggódnak a kormányok, és figyelnek rá” – utalva a magyarországi gyermekvédelmi törvényekre.

„A pride a résztvevők magánügye. Magánügyekkel a kormány nem foglalkozik. A felnőttkor elérése után mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja” − válaszolt a Magyar Nemzet megkeresésére a Kormányzati Tájékoztatási Központ, amikor arról érdeklődtünk, hogy mi a véleménye a kormánynak a tegnapi felvonulásról. A Kormányzati Tájékoztatási Központ kiemelte azt is:

„a gyermekekre irányuló szexuális propagandát károsnak és veszélyesnek tartjuk. A gyermekek védelme közügy, ezért a kormány a gyermekvédelmi törvény minden rendelkezését változatlan formában fenntartja.”

Forrás: Magyar Nemzet

Mi a reakciód?
👍tetszik
0
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Egy válasz

  1. Aggódni lehet…
    “De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék.”
    (Mt 18,6)

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

További cikkek