2024.április 23.
Béla, Adalbert

Felhívás követőinkhez és partnerszervezeteinkhez

Facebook
Email
Telegram
Twitter
VK
Nyomtat
védett társadalom

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához

Az alábbi szöveg a Védett Társadalom Alapítvány január 14-i hírlevelében jelent meg.

Tisztelt Védőtársunk!

A Védett Társadalom Alapítvány információs oldalának, a vdtablog.hu-nak elindulásával még nagyobb teret kapnak a normalitáspárti gondolatok a nyilvánosságban, az eddigieknél hatékonyabban tudjuk képviselni a tértől és időtől független örök értékeket.

A vdtablog.hu azonban – ahogy a neve is mutatja – nem klasszikus hírportál, a mennyiség helyett a minőségre és az exkluzivitásra helyezzük a hangsúlyt, valamint fontosnak tartjuk az interakciót mind a követőinkkel, mind pedig a partnereinkkel.

Éppen ezért a január 11-i hírlevelünk azon mondatát, hogy „Természetesen várjuk a fogalmazni tudó és a témáinkhoz kapcsolódni akaró követőink írásait is.” szeretnénk ismételten aláhúzni, illetve bővebb információval kiegészíteni.

A különféle írásokat (melyek lehetnek magyar és idegen nyelvűek is) elsősorban a Védett Társadalom Alapítvány öt munkacsoportjának tematikája szerint várjuk az [email protected] e-mail címre.

Ez azt jelenti, hogy prioritást élveznek azok az anyagok, melyek az

  • életvédelem;
  • családvédelem;
  • biztonság;
  • nemzeti hagyomány és kultúra;
  • valamint a vallás és keresztény értékek

témák valamelyikében születnek.

A beérkező írások közül az arra érdemesek felkerülnek a vdtablog.hu oldalra, illetve a többi kommunikációs és információs csatornánkon is megosztjuk őket, hogy világszerte minél több normalitáspárti emberhez jussanak el a benne foglalt magvas gondolatok és/vagy fontos információk.

Partnerszervezeteinket pedig azzal szeretnénk segíteni, hogy a vdtablog.hu-n létrehozunk egy „programajánló” rovatot, ahol a követőink időben értesülhetnek arról, ha valamelyik szövetségesünk rendezvényt tart az ország, vagy akár a nagyvilág bármely pontján.

Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, arra kérjük a hálózatunk részét képező szervezeteket, hogy ugyancsak az [email protected] e-mail címre küldjék el azokat a programjaikat, melyeket szeretnének széles körben meghirdetni. Továbbá megköszönnénk, ha külföldi partnereiket is rendszeresen tájékoztatnák a Védett Társadalom Alapítvánnyal kapcsolatos aktuális információkról.

Ne feledjék, csak egymással összefogva és hálózatba szerveződve tudjuk felvenni harcot a destrukciót és abnormalitást képviselő erőkkel, a Nyílt Társadalom elfogadhatatlan eszmeiségével!

 

Köszönettel,

Horváth Tamás,

főszerkesztő,
vdtablog.hu

Mi a reakciód?
👍tetszik
1
👍tetszik
👎nem
0
👎nem
💘szeretem
0
💘szeretem
😡dühítő
0
😡dühítő
😂vicces
0
😂vicces
😮húha
0
😮húha

Vélemény, hozzászólás?

Iratkozzon fel a Védett Társadalom Alapítvány hírlevelére!

Adja hozzá a VDTA friss híreit a Google hírfolyamához